Teknisk sjef - byggeteknikk / installasjoner

JM konsernet er en av Nordens ledende boligutviklere. Virksomheten fokuserer på nybygg på attraktive steder, med hovedvekt på ekspanderende storbyområder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Belgia. Konsernet har en omsetning på ca. 13 milliarder SEK og har ca. 2300 medarbeidere. Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS som er en av Norges største boligutviklere med virksomhet i Oslo-området, Vestfold, Telemark, Rogaland og Bergen. Hovedkontoret ligger på Rud, Bærum. Vi flytter i januar 2014 til moderne lokaler i Mustadsvei 1 på Lilleaker i Oslo.

FirmaJM Norge via Technogarden
FylkeAkershus
StedRud
Søknadsfrist15.09.2013

JM konsernet er en av Nordens ledende boligutviklere. Virksomheten fokuserer på nybygg på attraktive steder, med hovedvekt på ekspanderende storbyområder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og
Belgia. Konsernet har en omsetning på ca. 13 milliarder SEK og har ca. 2300 medarbeidere. Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS som er en av Norges største boligutviklere med virksomhet i Oslo-området, Vestfold, Telemark, Rogaland og Bergen.
Hovedkontoret ligger på Rud, Bærum. Vi flytter i januar 2014 til moderne
lokaler i Mustadsvei 1 på Lilleaker i Oslo.


 

Teknisk sjef –
byggeteknikk/installasjoner



Arbeidsrolle - beskrivelse

 JM Norge er inne i en spennende utvikling og vi trenger å styrke vår organisasjon med en teknisk sjef innen generell byggeteknikk og tekniske installasjoner.



Du vil inngå i selskapets sentrale stab og være en pådriver i videreutviklingen av vårt forbedrings- og standardiseringsarbeid. Du skal bidra til å utvikle nye tekniske løsninger, prosjekteringsanvisninger og i tillegg være en faglig ressursperson for hele organisasjonen. Mye av arbeidet vil skje i samarbeid med våre prosjekteringsavdelinger i Norge og med teknisk avdeling i vårt morselskap i Sverge.  

 

Kvalifikasjoner

 

 

 

 

Personlige egenskaper

 

Gode evner til å kommunisere og samhandle med andre mennesker

 

 

 

 

 

Vi tilbyr

 

 

 

 

 

 



Ytterligere spørsmål vedrørende stillingen?

Spørsmål om stillingen kan enten rettes til vår rekrutteringsrådgiver Technogarden v /Bjørn Harald Aadne, tlf. 48076515 eller Rudi Holt, tlf 97608161 – eller til direktør forretningsstøtte hos JM – Ole Kristian Ruud, tlf. 93418529.


 Søknad sendes pr mail til aadne@technogarden.no innen
15. september

Vis flere stillinger: