Et nytt Birken-eventyr

Det er klart for en ny eventyrlig sykkeltur over fjellet fra Rena til Lillehammer. Som så mange ganger før stiller en rekke mennesker fra byggenæringen på laget til Norcem, Leca og Byggeindustrien. Siden starten er dette blitt et betydelig arrangement også for oss.

Mange setter stor pris på det opplegget vi har laget på Birken. For vår del takker vi de medarbeiderne hos oss som har gjort dette til en suksess.

Vi har satt opp en rekke busser for å frakte folk og lastebiler for å frakte sykler og utstyr til og fra arrangementet. Vi sørger for at 250 mennesker får overnatting, frokost og middag på Rena. I sponsorteltet vårt ved målpassering på Lillehammer regner vi med at mer enn 600 mennesker kommer inn for bespisning. Mange trenger å roe ned etter turen over fjellet.

120 personer stiller til start fredag og 270 lørdag under Norcem/Leca/Bygg.no-klubbnavnet. Vi ønsker dem og alle andre en riktig god tur.

Vi har egne reportere på plass. Vi vil som før legge ut oppdaterte nyhetsssaker på bygg.no. Vår fotograf vil også sølrge for fyldige billedkaruseller. Her kan den som sykler få et håndfast bevis på at man har gjort en bragd.