MEFs største medlemmer i uformelt forum

MEF har tatt initiativ til et eget uformelt forum for de største i bransjen. Entreprenørene selv er godt fornøyde med tilbudet.

MEFs (Maskinentreprenørenes Forbunds) forum for større bedrifter hadde sitt første møte tirsdag 27. august, skriver forbundet selv på sine nettsider.

18 representanter for næringen deltok i det aller første uformelle forumet.

Hensikten er, ifølge MEF, å gi forbundets største anleggsbedrifter en uformell møteplass hvor man sammen kan diskutere faglige spørsmål, utveksle erfaringer og belyse de spesielle utfordringer de større bedriftene har.

Her ønsker MEF også å få større bedrifters innspill i næringspolitiske saker.

Initiativet ble godt mottatt av bedriftene som deltok i det første MEF-forumet 27. august.

– MEF har tradisjonelt vært for de små bedriftene. Større bedrifter har andre behov. Det er veldig positivt at MEF har tatt dette initativet, og jeg er spent på den videre utviklingen, sier administrerende direktør Per Kristian Langlo i K.A. Aurstad AS.

Rune Isachsen i Isachsengruppen har ventet lenge på dette.

– Det er en styrke. Det beviser at MEF mener noe med å ta vare på de store også. Vi har vært i ferd med vurdere om MEF er noe for oss, uttalte han før møtet.

Albert Kr. Hæhre er også glad for dette MEF-initiativet overfor de store.

– Det gir en mulighet til å se på forutsetningene vi jobber under, og meisle ut strategier som passer for de store. For eksempel innenfor kontrakter, sa Hæhre.