Aas-Jakobsen og Skjørshammer inn i EH Consult-styret

Janne Aas-Jakobsen, daglig leder i Consigli, og styremedlem i Bygg21 og Jon Skjørshammer, advokat/partner i advokatfirmaet Selmer, har gått inn i styret til EH Consult.

Styreleder Håvard Slaatten og daglig leder/styremedlem Erik Eskild er svært fornøyde med at Aas-Jakobsen og Skjørshammer takket ja til å bli med i det nye styret.

Da EH Consult i fjor høst besluttet handlingsplan for 2013 og treårs plan, var en av målsettingene å utvide styret med to erfarne og ressurssterke personer med bred kompetanse.

- Vi har stor tro på at utvidelsen av styret vil bidra til at EH Consult vil nå sine målsettinger. Med Aas-Jakobsen sin kompetanse og erfaring fra flere ulike sektorer i byggenæringen og Skjørshammer fra advokatbransjen med en rekke posisjoner/roller fra næringslivet blir dette veldig spennende, sier Eskild i en pressemelding.

Håvard Slaatten understreker at EH Consult har målsettinger om vekst i det markedet EH Consult fra før har en sterk posisjon, nye geografiske områder samt tjenester utover PA-tjenester innen bygg.

EH Consult har vunnet flere betydelige rammeavtaler inneværende år, blant annet med Bergen kommune. EH Consult er godt i gang med sitt første større prosjekt i Bergen og etablerer i disse dager avdelingskontor.