HMS/KS-ledere, Region Anlegg DK Øst

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. I 2012 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 7,4 milliarder kroner og har pr. i dag rundt 2.500 ansatte. NCC Construction Norge bygger boliger, kontorer, veier, anlegg og infrastruktur.

FirmaNCC Construction AS
FylkeOslo
Søknadsfrist15.09.2013

Region Anlegg Distrikt Øst
    
Region Anlegg Distrikt Øst, er lokalisert på Helsfyr i Oslo og har ca. 250 ansatte og omsetter for ca. 800 millioner i året. Distriktet har flere utfordrende og spennende anleggsprosjekter av varierende størrelse på Sør- og Østlandet. På bakgrunn av økt oppdragsmengde og et voksende marked ønsker vi å styrke vår bemanning på Østlandet. Vi består av en god miks av unge nyutdannede og eldre mer erfarne medarbeidere. Her er det høy trivsel med svært lav turnover.

 

HMS/KS-LEDERE

I et raskt voksende marked, ser NCC viktigheten av å ha gode HMS- og KS-ledere ute i produksjonen. NCC stiller høye krav til seg selv, og gjennomfører blant annet en årlig HMS-uke med fokus på temaet. Vi ønsker derfor å tilsette flere med relevant bakgrunn.

 

Arbeidsoppgaver og ansvar:

  • Ha kunnskap om offentlige forskrifter og kontraktens krav til HMS-arbeid
  • Utarbeide prosjektenes HMS-planer  
  • Oppfølging av HMS-arbeidet i prosjektene, hos egne arbeidere og hos underentreprenører, herunder; vernerunder, risikovurderinger, sikker-jobb-analyser og oppfølging av risiko for uønskede hendelser
  • Utarbeide prosjektenes kvalitetsplaner og lede kvalitetsarbeidet i henhold til disse 
  • Følge opp kvalitetsarbeidet i underentrepriser og i egenproduksjon

 

Kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Erfaring fra entreprenørbransjen innenfor HMS/KS-arbeid
  • Strukturert med gode samarbeidsevner 
  • Utdanning som ingeniør-/sivilingeniør 
  • Med lang og god erfaring fra tilsvarende arbeider kan utdanningskravet kan fravikes
  • Du må kunne være mobil i forhold til arbeidssted og arbeidstidsordninger innenfor vår drift

 

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i en organisasjon med vekststrategi. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter. Du vil få konkurransedyktige betingelser og ordninger.
    
Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem - stillingsref. 7124.

 

Vis flere stillinger: