Ekeberg skole skal utvides for 32 millioner

Undervisningsbygg og Asker Entreprenør har signertb kontrakt på utvidelse av Ekeberg 1 til 7-skole i Oslo på 1.400 kvadratmeter. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av 32 millioner kroner med byggestart i september i år.

- Kapasitetsutvidelsen av Ekeberg skole blir på to etasjer og skal ta i mot åtte klasser med totalt 224 elever. Byggearbeidene skal foregå mens resten av skolen er i bruk. Siden sikkerhet har høyeste prioritet i Undervisningsbygg, skal vi gjøre gang- og sykkelveien til en egen anleggsvei for trafikk til og fra byggeplassen. Som erstatning for denne vil det bli laget en midlertidig og trygg gang- og sykkelvei forbi skolen. Dette er et viktig bidrag for å ivareta sikkerheten, forteller prosjektleder Ingar Johnsen i Undervisningsbygg som legger til at det er en god og tett dialog med skolen.

- Vi er stolt og glad over å ha fått et skoleprosjekt for Undervisningsbygg. Vi ser fram til å komme i gang og har lang erfaring med skoleprosjekter i Akershus fra før. For vårt firma har denne jobben akkurat passe størrelse og kom på et riktig tidspunkt kapasitetsmessig. Vi satser på at dette blir et godt prosjekt og at vi får et tett bygg før vinteren. Utbyggingen skal være ferdig til sommeren 2014, sier daglig leder Arild Finstad i Asker Entreprenør.