Teknisk Tegner Bygg / VVS MagiCAD 3D - vikariat

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanningsbyråkjeder. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til 10 avdelingskontorer i Sverige under navnet StaffUp Sverige. Rett Bemanning og StaffUp Sverige er sammen et av de raskest voksende bemanningsbyråene i Norden. Rett Bemanning er i sterk vekst og hadde en omsetning i 2012 på NOK 210 mill.

FirmaRett Bemanning AS for kunde
FylkeTelemark
StedSkien
Søknadsfristsnarest

Vår kunde i Grenland er et etablert og selvstendig

RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA VVS som søker

TEKNISK TEGNER VVS - MagiCAD 3D

Ansvar/ arbeidsoppgaver:

Du ønskes inn i et miljø med kompetente kolleger for prosjektering innen byggn.teknikk. Selskapets oppdrag består av forprosjektering, detaljprosjektering, prosjektoppfølging og energimerking av boliger/næringsbygg/offentlige bygg. Fra mindre ombygginger til nye omfattende prosjekter.

Utarbeidelse av tegninger for bygg - med fokus på VVS. I samarbeid med våre prosjektgrupper gjøre løpende oppdateringer både for anbuds- og produksjonsfasen.

 

Kompetanse/ kvalifikasjoner:

Din bakgrunn må være erfaring med DAK for bygg/VVS. Nyutdannede med spesiell interesse og opparbeidet egen-kompetanse med MagiCAD 3D kan vurderes. Du må kunne arbeide selvstendig og nøyaktig.

Nødvendig forutsetning: Erfaring med MagiCAD VVS.
En fordel med interesse/erfaring for BIM og Revit.

 

Personlige egenskaper:


Flytende norsk el. skandinavsk språk er påkrevet.

 

Vi tilbyr:


VIKARIAT I SKIEN
Periode: Intensjon minimum ut 2013.

Selvstendige og varierte arbeidsoppgaver. Erfarent miljø med samarbeidende kolleger. Lønn etter avtale.

Start: Snarest.

Søknadsfrist: Snarest - løpende behandling

Vi gjør det enkelt for deg, kontakt oss gjerne for ytterligere info pr. telefon eller mail til Frank Dalene v/tel. 911 94389 eller send søknad direkte til fd@rettbemanning.no

Papirer og referanser kan fremskaffes senere. Om du ønsker: All behandling helt fortrolig inntil vi i fellesskap eventuelt avtaler neste trinn.

Vis flere stillinger: