AF søker elektroformann og montører

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 9,8mrd og 2600 medarbeidere. AFs virksomhet omfatter Eiendom, Bygg, Anlegg, Miljø og Energi. AF har siden selskapet ble etablert vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på!


AF - Addressing Future!

FirmaAF Gruppen
FylkeAkershus
StedHaga i Nes
Søknadsfristsnarest

AF Gruppen er i solid vekst og har i det siste fått flere store oppdrag. Vi har derfor behov for å styrke bemanningen ved vår maskinavdeling på Haga.  

 

Elektroformann

AF søker elektroformann som kan følge opp provisoriske el-anlegg for bygg- og anlegg. Det er ønskelig at du har teknisk fagskole og/eller erfaring fra lignende arbeid.

 

 

Elektromontør

AF søker montør til å til å jobbe på hovedlageret med kontroll/reparasjoner av elektrisk utstyr og maskiner. 

Montøren kan også bli satt følge opp provisoriske el-anlegg på våre byggeprosjekter

Du må ha fagbrev gruppe L.

 

 

Stillingene har arbeidsted på Haga i Nes kommune utenfor Oslo. men du må påregne litt reisevirksomhet. Vi søker personer som er ansvarsbevisste, har gode samarbeidsevner og holder et høyt aktivitetsnivå.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksjeprogram.

 

Ta kontakt med Cato Bredeveien, 908 27 141 eller Sif Løvdal, 45786585 for spørsmål om stillingen. Kortfattet søknad med CV sendes så snart som mulig via www.afgruppen.no/karriere.

Vis flere stillinger: