Fra bleieblues til drømmehus

Det kan bli svært lønnsomt å kjøpe Libero-bleier i KIWI-butikker i høst. En heldig småbarnsfamilie vil vinne et splitter nytt hus fra Mesterhus til en verdi av 2,1 millioner kroner.

Fra 19. august til 12.oktober kan det bli lønnsomt å skifte bleier. I en rekke bleiepakker i KIWI-butikker over hele landet er det gjemt premier som vil falle i smak hos de fleste småbarnsforeldre. Hovedpremien er et drømmehus fra Mesterhus til 2,1 millioner kroner.

Markedssjef i Mesterhus Monica Blom Thorsen gleder seg til en heldig småbarnsfamilie vinner den verdifulle premien.

- Et nytt hus kan snu livet opp ned. Derfor syners vi det er veldig morsomt å være en del av denne konkurransen. Det er ekstra hyggelig at vi kan gi et hus til de som ofte trenger det mest – nemlig småbarnsfamilien, sier Thorsen.

250 bleiepakker er fylt med premier for totalt over 2,2 millioner kroner. Ivrige bleieskiftere kan i tillegg til huset fra Mesterhus vinne blant annet håndverker for en dag, en Tripp Trapp stol og årsforbruk av bleier.

Premiekupongene er gjemt inne i bleiepakkene. Blant de 250 premiene er det 10 gullkuponger som kvalifiserer til finalen med huset fra Mesterhus som hovedpremien. Vinneren av drømmehuset kåres på «Bygg reis deg»-standen til Mesterhus på messen 16-19. oktober i Oslo.

Les mer om kampanjen på www.libero.no/vinnethus