Prosjekt- og prosjekteringsledere

Ingeniør Compagniet AS er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester og totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. Våre kunder er operatørselskap, leverandørindustrien innen olje & gass, industri og rådgivende virksomheter. Vi tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og i utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og et profesjonelt markedsapparat med god oppfølging. Selskapet ble etablert i 1988, er nå en del av Adecco Gruppen og har kontorer i Oslo, Drammen, Kongsberg, Stavanger, Bergen og Trondheim.

FirmaIngeniør Compagniet for kunde
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

For en av våre kunder, et ledende rådgivningsmiljø med kontorer i hele landet, søker vi etter sivilingeniører med erfaring fra prosjekt- eller prosjekteringsledelse i BA-bransjen, for ansettelse i Oslo. Vi søker både deg med seniorerfaring og deg med litt mindre erfaring.


Arbeidsområder
Prosjektledelse for private og offentlige byggherrer i bygge- og anleggsbransjen. Vi arbeider med næringsbygg, offentlige bygg (skoler, sykehus, sykehjem, barnehager) boligutbygging, infrastruktur (VA-, veg og jernbane) samt industri.

Som prosjektleder vil du primært utføre prosjektledelse eller prosjekteringsledelse i frittstående oppdrag, men du vil også kunne ha rolle som oppdragsleder eller intern prosjekteringsgruppeleder større, tverrfaglige prosjekteringsoppdrag.

De har som målsetning å tilby PA-team til sine kunder der det er mulig. Teamet består f.eks. av prosjektleder, prosjekteringsleder og medarbeidere innen prosjektstyring, prosjektadministrativ støtte, byggeledelse og SHA-koordinator i utførelsesfasen.

Primært kontorsted vil være Lysaker, men du vil også kunne ha arbeidssted hos kunder eller på prosjektkontor i Oslo/Akershus.

 

Din bakgrunn og kvalifikasjoner

  • Sivilingeniør (MSc) /ingeniør (BSc) med mer enn 15 års erfaring fra BA-bransjen (1 stilling)
  • Sivilingeniør (MSc) /ingeniør (BSc) med mer enn 5 års erfaring fra BA-bransjen (2-3 stillinger)

 

Vi ser helst etter deg som allerede har erfaring fra prosjekt- eller prosjekteringsledelse evt. byggeledelse. Vi ønsker gjerne søkere som har et kundenettverk og er interessert i å etablere og videreutvikle kundeforhold.

Du ønsker å bli del av og videreutvikle et PA-miljø som skal være kjennetegnet ved moderne prosjekt- og prosjekteringsledelse med høy kvalitet og som sikrer bærekraftige løsninger og gode økonomiske resultater. Evne til god kommunikasjon med kunder og medarbeidere er essensielt.

For å lykkes i rollen bør du være strukturert og selvdreven, ha god evne til å identifisere hva som er viktig og lede team mot felles mål. Du må også kunne levere god kvalitet under korte frister.

 

Vi kan tilby

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Arbeidsmulighet i et av Norges sterkeste fagmiljøer
  • 6 måneders engasjement med store muligheter for forlengelse
  • Individuell tilpasset oppfølging og karriereveiledning
  • Obligatorisk tjenestepensjon og personalforsikringer
  • Fordelsprogram med rabattavtaler og trenings- og kursstipend

 

Kun relevante søkere vil bli kontaktet.

 

Ingeniør Compagniet AS har rammeavtale med de største aktørene innen olje/gass, både nasjonalt og internasjonalt. Som ansatt i IC blir du en del av vårt faglige nettverk, samtidig som du beholder din uavhengighet og fleksibilitet. Ingeniør Compagniet er en del av Norges største bemanningsselskap Adecco.

Vis flere stillinger: