Selger - trelast

FirmaJobzone for Larvik Impregneringskompani
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.09.2013

Larvik Impregneringskompani AS er en meget solid bedrift og er en av norges ledende produsenter av trykkimpregnert trevirke. Selskapet har en historie som går tilbake til 1917, og har de siste årene gjennomgått en omfattende modernisering. Selskapet fremstår i dag godt rustet til å møte fremtidens krav, både når det gjelder kapasitet, teknologi og miljøutfordringer.

 

Vi søker nå etter en selger til å ivareta og videreutvikle vårt marked på Vestlandet.


Du vil fra starten overta en opparbeidet kundeportefølje med fokus på oppfølging, kundepleie og mersalg. I dette markedet er det stort potensiale for videre vekst, og vi forventer at vår nye selger vil jobbe aktivt for å viderutvikle dette potensiale.

Distriktet som skal dekkes er Hordaland / Sogn og Fjordane/Møre og Romsdal. Du bør påregne 4 dager på veien og en kontordag. Stillingen vil innebære overnattingsdøgn.

 

Om deg:

Du har salgserfaring fra tidligere - gjerne salg til byggevarekjeder. Videre er du vant til å yte god service og pleie dine kunder. Du er en relasjonsbygger og evner å se mersalgsmuligheter.

Du er systematisk og det er naturlig for deg å planlegge dine aktiviteter. Du er opptatt av å levere kvalitet, og har en trygg og målrettet kommunikasjon. Du er selvgående og trives med å jobbe selvstendig.

Det er en fordel om du har erfaring fra- eller kjennskap til trelast.

Vi tilbyr forutsigbar avlønning, en fri rolle i selskapet med mulighet for å styre egen arbeidshverdag. På lasset får du også engasjerte kolleger og en bedrift med et uformelt miljø.

Stillingen rapporterer til selskapets salgsjef i Larvik.

For mer informasjon om stilllingen, ta kontakt med Kari-Lill Kvalheim ved Jobzone Bergen, tlf 48073832.