Prosjektleder, Bygg & eiendom

OEC Consulting AS, samt det regionale datterselskapet OEC Sør AS, er en ledende leverandør av prosjektledelse innen markedsområdene Olje og gass, Bygg og eiendom, Industri og fornybar energi samt Virksomhetsutvikling. Vi har spesialisert oss på ledelse, planlegging og gjennomføring av store investeringsprosjekter, samt optimalisering av forvaltning, drift og vedlikehold av eiendom. Vi leder investeringsprosjekter gjennom hele prosessen fra tidligfase til byggefase og ferdigstillelse.

FirmaRett Bemanning AS for OEC Consulting
FylkeAkershus
StedBærum
Søknadsfristsnarest/fortløpende



Nå er vi i sterk vekst og stadig på jakt etter nye dyktige kolleger som kan styrke oss ytterligere. Hos oss får man bryne seg på en rekke krevende og betydningsfulle oppdrag i hele Norden. Våre prosjektledere forvalter samlet verdier i størrelsesorden 20 milliarder kroner på vegne av våre offentlige og private oppdragsgivere. Vår jobb er å gjøre det kompliserte enklere for våre oppdragsgivere.



Entusiastisk prosjektleder, Bygg og eiendom

For vår bygg & eiendomsavdeling søker vi utadvendte, selvgående og kvalitetsbevisste prosjekteringsledere til spennende offentlige byggeprosjekter, samt utbyggingsprosjekt for en privat oppdragsgiver.



Kvalifikasjoner:
Stillingen krever relevant høyere utdanning og minimum 5 års relevant bransjeerfaring. Vi stiller høye krav til systematiske egenskaper og forståelse av byggeprosessen. Du kan kommunisere godt internt i prosjektgruppen og eksternt med samarbeidspartnere og andre aktører i prosjektet. Du er entusiastisk og flink til å engasjere andre.

 


Vi kan tilby:
Vi har en rekke krevende og betydningsfulle oppdrag. Hos oss får du mulighet til å lede prosjekter på vegne av byggherren, ta mye ansvar og jobbe selvstendig med høy grad av frihet og fleksibilitet. Du vil jobbe i et av Norges sterkeste fagmiljø på feltet, preget av stolthet og entusiasme. Vi har en fin kombinasjon av unge, dynamiske og svært erfarne medarbeidere. Vi tilbyr spennende karrieremuligheter og gode økonomiske betingelser.



For ytterligere informasjon, se www.oec.no, eller kontakt vår rekrutteringspartner Terje Lund på telefon 926 19 510. Søknad og CV sendes via søknadslinken. Vi kaller inn til intervju forløpende.

 

Vis flere stillinger: