AF Anlegg søker ny kvalitetssjef

FirmaAF Anlegg
FylkeOslo
SøknadsfristSnarest

Vi har ledig stilling som kvalitetssjef i forretningsenheten AF Anlegg. Dette er den største forretningsenheten i AF Gruppen med en årlig omsetning på ca. 3 mrd. og 769 ansatte. AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter i hele Norge innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg.

 

Vi søker deg med høyere teknisk utdannelse og relevant erfaring fra kvalitetsarbeid. Som kvalitetssjef vil du få ansvaret for å lede og videreutvikle kvalitets- og forbedringsarbeidet i AF Anlegg. Du vil få en strategisk viktig rolle med stor kontaktflate mot prosjekter og resten av organisasjonen.

 

Arbeidsoppgaver:

  • *  Utvikle og implementere KS-strukturer i forretningsenheten
  • *  Administrere, vedlikeholde og utvikle enhetens ledelsessystem
  • *  Delta i revisjonsprosesser
  • *  Støtte kvalitetsarbeidet ute i prosjektene
  • *  Delta i forbedringsprosjekter
  • *  Delta i nettverksorganisasjonen for kvalitet i konsernet

 

Stillingen rapporterer til direktør i AF Anlegg og er lokalisert ved vårt hovedkontor på Helsfyr i Oslo.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksjeprogram. Pendling og reisevirksomhet må påberegnes.

For ytterligere informasjon om stillingene kan du kontakte direktør Morten Midtskog tlf. 90084911 eller rekrutteringsansvarlig Sif Løvdal tlf. 45786585

Vis flere stillinger: