Vil du være med å bygge opp en ny aktør innen heis?

Tennebø & Partners ble etablert i 1989, og var en av pionerene innenfor leder- og organisasjonsutvikling - med omstilling og outplacement som et kjerneområde. I dag er rekruttering og Excecutive Search en svært viktig del av vår kjernekompetanse. Vi rekrutterer ledere og fagspesialister til store og små organisasjoner i offentlig og privat sektor. Tennebø & Partners jobber landsdekkende og vi har kunder i hele Norden og Europa.

Vi ønsker å bli kjennetegnet gjennom våre verdier - vi skal være nysgjerrige, rause og kompetente. Vårt fokus er at kunder og kandidater skal lykkes med å ta steget videre. Vi leverer tjenester som holder meget høy standard og kvalitet, gjennom hele prosessen og leveransen - fra start til slutt. Vi tror på praktisk endringsarbeid i kombinasjon med teoretisk påfyll og refleksjon.

FirmaTennebø & Partners for kunde
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi søker daglig leder for en ny og synlig heisaktør i bransjen


På vegne av vår kunde søker vi en daglig leder som har lyst til å være med å utvikle en ny og solid aktør innenfor heis- bransjen. Du må ha en liten gründer i magen og være sulten på å utfordre i en lukket bransje.

Av personlige egenskaper legger vi blant annet vekt på at du er god til å samarbeide, er strukturert, beslutningsdyktig, har det lille ekstra og er motivert til bygge opp selskapet. Du har økonomisk forståelse, er flink til å finne gode og effektive løsninger og kan forklare deg på en enkel måte.

Rett kandidat har teknisk utdannelse og gjerne 2-3 års erfaring som saksbehandler/prosjektleder, før dette har du trolig jobbet som heismontør. Du bør også har bred bransjeerfaring og er klar for nye og spennende utfordringer.

Som daglig leder vil du være med på å forme strategien og du får ansvaret for å bygge opp selskapet. Selskapet vil få overført ca. 25 heiser som må følges opp.

Denne stillingen rapporterer til arbeidende styreleder og daglig leder, du vil raskt få muligheten til å bli medeier i selskapet.

Hvis du syns dette virker spennende og du tror dette kan være jobben for deg - men fortsatt har noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med vår rådgiver, Odd-Arne Krogstad, i Tennebø & Partners på tlf. 907 53 484 - krogstad@tennebo.no

Vis flere stillinger: