Regional Salgssjef Proff i Sør

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 95 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere 7 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér og Trend. Montér er Optimeras kjedekonsept for gjør-det-selv-markedet, byggmestere og håndverkere. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har 190 000 medarbeidere i 64 land og er Europas største distributør av byggevarer.Optimera Region Sør består av 2 rendyrkede proffsentere og 11 byggevarehus med Proff i Montér. Optimera har en betydelig markedsposisjon i regionen. Optimera vektlegger sterkt å ha høy servicegrad overfor sine kunder og skal nå styrke denne ytterligere.

FirmaOptimera AS
Fylke
Søknadsfrist02.09.2013

Ledelse – Operativ salgsstøtte - Resultatansvar

Er du en operativ salgsfokusert og erfaren markedsperson som motiveres av et ansvar for å videreutvikle og styrke selskapets posisjon, så kan det være deg vi ser etter.

Sentrale ansvarsområder som tilligger stillingen:

  • *  Overordnet ansvar for å lede og gjennomføre strategier og handlingsplaner
  • *  Bidra i videreutvikling av strategier og nye markedsaktiviteter
  • *  Personalansvar
  • *  Faglig ansvar for Proff i Montér
  • *  Direkte relasjoner med større regionale kunder
  • *  Resultatansvar for proff-omsetningen i regionen
  • *  Stillingen inngår i den regionale ledergruppen


Vi søker en person som skal være en positiv pådriver i markedsarbeidet og bidra til utvikling i samsvar med handlingsplaner og målsetting. Du må trives i en utadrettet rolle og med å være synlig i hele regionen.

Du skal bidra til å øke vår servicegrad overfor våre kunder. God "teft" og en god kremmerånd er viktige egenskaper. Vi ser gjerne at du har relevant bransjekompetanse, men vil klart legge mest vekt på oppnådde resultater i tidligere arbeidsforhold.

Vi kan tilby spennende stilling hos Norges største byggevarekjede. Konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted vil være Kristiansand.

Ta gjerne kontakt med Mercuri Urval v/Knut Olav Olsen, tlf. 975 59 042 om spørsmål som kan danne et grunnlag for en uforpliktende samtale om stillingen. Regionsdirektør Thor Stavnar, tlf. 913 81 119, kan også kontaktes. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad innen 2. september 2013. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

www.optimera.no

 

Vis flere stillinger: