Siv.ing./ing. Akustikk

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco AS
FylkeAkershus
StedLysaker
Søknadsfrist25.09.2013

 

Vårt akustikkmiljø er et av Norges største og mest kompetente. Vi består per i dag av 23 dyktige medarbeidere, hvor flere har svært lang erfaring i akustikkbransjen. Av disse 23 er 11 tilhørende avdeling Brann –Akustikk på vårt hovedkontor på Lysaker. Vi er i sterk vekst med økende oppdrags-mengde, og ønsker å ansette flere akustikere. Som akustiker i Sweco får du store muligheter til faglig utvikling, både innen enfaglige og flerfaglige oppdrag. Vi har et stort fagmiljø i Sweco, med flere avdelinger rundt om i landet. Samlet utgjør dette et av Norges største og mest kompetente akustikkmiljøer.

Vi søker deg som er en erfaren og faglig sterk sivilingeniør/ingeniør innen akustikk, støy og vibrasjoner. Nyutdannede kan også søke. Primært søker vi etter medarbeidere til vårt kontor på Lysaker, men for erfarne medarbeidere kan det også være aktuelt med arbeidssted på andre Sweco-kontorer på Østlandet. Vi har blant annet kontorer i Drammen, Lillestrøm, Ski, Porsgrunn, Sarpsborg, Hamar og Gjøvik.


Arbeidsoppgaver:

             utføre prosjektering og rådgivning innen hele fagområdet

             utføre lyd- og vibrasjonsmålinger

             bidra til innsalg av prosjekter og utarbeidelse av tilbud

             utføre oppdragsledelse

             utføre overordnet kvalitetssikring

             delta i markedskontakt og kundeoppfølging

             delaktig i utvikling av fagkompetanse

 

Kvalifikasjoner:

             Du har relevant høyere utdannelse på Siv.ing/Masternivå eller ingeniør/høgskoleutdanning

             Du har teoretisk og gjerne måleteknisk kunnskap

             Du har evne til å arbeide selvstendig, men også i team

             Du uttrykker deg skriftlig klart og konsist

             Du har kontakt- og samarbeidsevner, initiativ og engasjement

 

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

 

Kontaktperson

Avdelingsleder: Rasmus Nord tlf: 93222923

   

Søk stilling på http://www.sweco.no/no/Norway/Karrieresider/Ledige-stillinger

Søknadsfrist 25.sept 2013

 

Vis flere stillinger: