Forskningssjef - Energi og arkitektur

SINTEF Byggforsk er et internasjonalt ledende forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg og infrastruktur. Vi løser utfordringer knyttet til hele byggeprosessen, og skaper verdier for våre kunder og for samfunnet gjennom forskning og utvikling, spesialrådgivning, sertifisering og kunnskapsformidling. Vi tilbyr spisskompetanse innen fagområder som arkitektur, bygningsfysikk, forvaltning, drift og vedlikehold av bygninger, vannforsyning og annen infrastruktur. Våre ca. 230 medarbeidere jobber hver dag sammen med over 2.000 ansatte i SINTEF for å oppfylle vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

FirmaSINTEF Byggforsk
Fylke
Søknadsfrist31.08.2013

Vil du lede et av landets sterkeste fagmiljøer innen byggforskning?

 

Avdeling for energi og arkitektur utfører forskningsprosjekter og produktdokumentasjon på vegne av klienter innen fagområdene energi og miljø, byggeteknikk og sanitær og våtrom. Kundene våre kommer fra universitetsmiljøer, offentlig forvaltning og hele byggenæringens verdikjede samt næringens bransjeorganisasjoner.

 

Forskningssjefen har det daglige ansvaret for den faglige, personalmessige, administrative og økonomiske utviklingen av avdelingen med sine 46 høyt kvalifiserte medarbeidere. Du får ansvar for at avdelingens kompetanseprofil og innsats er framtidsrettet og stemmer overens med kundens behov. Som del av SINTEF Byggforsks ledergruppe skal du også bidra til å utvikle og realisere konsernområdets mål og strategi

 

Som forskningssjef får du mulighet til lede et av landets sterkeste fagmiljøer innen byggforskning. Du får samarbeide tett med andre relevante fagmiljøer, internt og eksternt, nasjonalt og internasjonalt. Rett person vil ha stor innflytelse på SINTEF Byggforsks øvrige virksomhet.

 

Vi forutsetter ledererfaring fra en kompetanseorganisasjon og relevant utdanning, minimum på masternivå. Kompetanse innenfor ett av de sentrale forskningsområdene i avdelingen er en fordel. Jobben krever god innsikt og forståelse for byggenæringens utfordringer og verdikjeder. Vi tror den ideelle kandidaten har høy gjennomføringsevne, gode team-byggende egenskaper og evne til å sette forskning inn i en samfunnsmessig og forretningsmessig helhet.

 

Stillingen rapporterer til konserndirektør. Arbeidssted er Oslo.

 

Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi AS v/ Bjørn-Osvald Skandsen, tlf 468 47 066, eller Jo Skjelstad, tlf 414 31 954. Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver om ønskelig.

 

Søknad med CV sendes innen 31 august 2013 via Visindis søkeportal

 

Vis flere stillinger: