Gulvstøpere og Gulvsparklere søkes

Hæhre Gulvstøp AS er etablert som et datterselskap til Albert Kr. Hæhre AS og har over 30 års erfaring innen sitt fagområdet. Vi utfører alt innen gulvpuss, gulvavretting, dekkestøp, hard betong, industrigulv og sparkling for både private og offentlige byggherrer. Vi utfører også større og mindre betongarbeider. Til sammen gjør våre ulike fagfelt og godkjenninger oss i stand til å utføre komplette bygge og anleggsarbeider for våre kunder over hele landet.

FirmaHæhre Gulvstøp AS
FylkeAkershus
StedBillingstad
Søknadsfristsnarest

Albert Kristian Hæhre AS har i løpet av de siste 35 årene etablert seg som en betydelig aktør innen bygg & anlegg. Våre ulike datterselskapers virksomhet spenner fra vei og anlegg til nærings- og boligbygg, med oppdrag både for private og offentlige byggherrer. Selskapet har under gjennomføring flere store samferdselsprosjekter og planlegger fortsatt ekspansjon innenfor arbeider med vei, jernbane, tunell, flyplassutbygging og broer. Til vårt datterselskap Hæhre Gulvstøp AS søker vi nå etter flere dyktige fagfolk til vårt A-lag.

 

Ønskete kvalifikasjoner

Vi søker deg som vil være med å styrke vår organisasjon innen betong og sparkling og ønsker du har følgende kompetanse og erfaring:
* Gulvstøp
* Gulvsparkler

 

Ønskete egenskaper

* Teknisk forståelse
* Nøyaktig og ordensmenneske
* Fleksibel
* Løsningsorientert
* Gode samarbeidsegenskaper
* Gode kommunikasjonsevner

 

Vi tilbyr

* Spennende prosjekter
* Gode kollegaer
* God lagånd
* Konkurransedyktige betingelser

 

Spørsmål? Kontakt

Jonny Andersson

Daglig leder

Vis flere stillinger: