Vi søker etter ingeniører til flere funksjoner

Martin M. Bakken AS er et allsidig entreprenørfirma i BackeGruppen, med hovedkontor i Elverum og kontor på Hamar. Martin M. Bakken AS med sitt primære markedsområde i Hedmark samt nordre deler av Akershus, har en årlig omsetning på ca. 500 millioner kr. Antall ansatte er ca. 130.

FirmaMartin M Bakken AS
FylkeHedmark
StedElverum
Søknadsfrist01.09.2013

PROSJEKTLEDER

Prosjektleder har teknisk, økonomisk og fremdriftsansvar for ett eller flere prosjekter. I dette inngår all korrespondanse, kontrahering og oppfølging mot byggherre, underentreprenører og leverandører. Vi søker etter person med høyere teknisk utdannelse og noen års erfaring som byggeleder/prosjektleder eller annen relevant erfaring fra byggebransjen. Yngre og nyutdannede ingeniører/sivilingeniører oppfordres også til å søke.



PROSJEKTERINGSLEDER

Prosjekteringsleder medvirker i forbindelse med prosjektering i ett eller flere av våre prosjekter. Prosjekteringsleder deltar også aktivt i selskapets kalkulasjons- og prosjektutviklingsarbeide. Vi søker en person med høyere teknisk utdannelse og relevant erfaring fra entreprenørbedrift, byggelederfirma eller konsulentvirksomhet.

 

Ingeniører

Vi hører gjerne fra flinke folk som ønsker å bli en del av vårt gode miljø. Spennende oppgaver innen arbeidsledelse, kalkulasjon, HMS, prosjektutvikling og prosjektgjennomføring  venter på oss fremover. Vi har stor aktivitet og ser alltid etter dyktige medarbeidere til vår bedrift.

 

Felles for stillingene:

Vi legger stor vekt på personlige egenskaper, spesielt systematisk arbeidsform og gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi tilbyr allsidige utfordringer og gode muligheter for personlig og faglig utvikling i et hyggelig, spennende og til tider hektisk miljø.

Ønsker du nærmere informasjon om stillingene kan du ta kontakt med daglig leder Svein Tollersrud 913 77 910 eller vår eksterne rådgiver i Skarp Rekruttering, John Friis på tlf. 907 49 098.

Enhver henvendelse behandles konfidensielt.

 

Søk stilling via link på denne siden:

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=43288508

Vis flere stillinger: