Energi- og miljørådgiver

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2500 medarbeidere og en omsetning på cirka 3,5 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Oslo, Bergen, Stavanger, Hammerfest, Kongsberg, Orkanger, Bodø, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå, Murmansk (Russland) og Szczecin (Polen).

 

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

 

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaReinertsen AS - Energi & Teknikk - Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist05.09.2013

Reinertsen avd. Engineering Oslo består av 130 kompetente medarbeidere innen arkitekt og rådgiverfag som byggeteknikk, infrastruktur, plan, brann, akustikk, elektro, vvs og energi, miljø. Avdelingen er en del av Divisjon Engineering og Arkitekt Land som er en del av Reinertsen konsernet.

 

Seksjon Energi & Teknikk omfatter fagområdene Energi & Miljø, Elektro, VVS, EPC, Teknisk byggeledelse og akustikk og består av 53 medarbeidere. På grunn av økt oppdragsmengde søker vi nå etter 1 - 2 Energi- og miljørådgiver(e) til seksjonen.

 

Typiske arbeidsoppgaver:

Saksbehandling for offentlige oppdragsgivere

Oppfølging av søknader knyttet til Klima- og enøktilskudd

Besvare rådgivnings- og informasjonstelefon

Energivurdering av tekniske anlegg

Kvalifikasjonskrav:

Sivilingeniør/ingeniør innen energi og miljø, VVS og/eller bygg

Lærevillig

Positiv og serviceinnstilt

God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Evne til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team

 

Vi tilbyr:

Dyktige og erfarne kollegaer

Konkurransedyktige betingelser

Godt arbeidsmiljø

Moderne kontorlokaler på Lysaker

Utviklingsmuligheter

Bedriftsidrettslag

 

Søknader behandles forløpende og nyutdannede oppfordres til å søke.

 

Kontaktperson:

Kaja Kjærnsli Hartmark

 mob: 99707936

 

Søk stilling:

https://reinertsen.easycruit.com/vacancy/application/1027213/75500?channel=bygg_no&iso=no

Vis flere stillinger: