Fra Mesterhus til IEC-Hus

Teknisk sjef Christoffer Aas Clementz (39) hos markedslederen Mesterhus er headhuntet til konkurrenten IEC-Hus.

– Jeg fikk et godt tilbud som jeg syntes var utfordrende. IEC-Hus har en mye større organisasjon. Her vil jeg som teknisk sjef få et team rundt meg samtidig som jeg får plass i selskapets ledergruppe. Dette synes jeg er attraktivt, kommenterer Aas Clementz som begynner i sin nye jobb 1. oktober.

– Vi er et selskap med vekstambisjoner og ønsker å styrke den tekniske kompetansen. Derfor har vi splittet en stilling som også omfattet innkjøp. Vi benyttet et rekrutteringsfirma som kom opp med Christoffer Aas Clementz. Begge parter syntes dette hørtes interessant ut, og vi kom til enighet, opplyser adm. direktør Vidar Sandersen i IEC-Hus.

– Christoffer har gjort en god jobb hos oss og tilført oss mye kunnskap. Vi skulle derfor gjerne beholdt han lenger enn de to årene han har vært hos oss. Men vi ønsker han lykke til i ny jobb, kommenter Mesterhus-sjef Raymond Myrland.

Han opplyser at Mesterhus har satt i gang søk etter en erstatter gjennom sitt nettverk og gjennom rekrutteringsfirmaer.

– Når vi ikke frem på dette sporet, får vi gå ut med en annonse. Men er det noen som leser dette som føler at de vil kunne passe inn hos oss, er det bare å kontakte meg, fremholder Myrland offensivt.

IEC-Hus er et norskeiet selskap som leverer boliger basert på prefabrikkerte ferdigisolerte elementer som produseres i egen fabrikk i St. Petersburg i Russland. Selskapet ble etablert i 2000 og har siden starten levert om lag 2000 boligenheter i Norge i form av hus, hytter og leiligheter. I fjor ble det igangsatt 270 boligenheter, mens prognosen for inneværende år er 320 enheter.

Hovedkontoret ligger i Ski i Akershus hvor staben teller 32 ansatte. Selskapet har 11 avdelingskontorer i beliggende i Sør-Norge opp til Trondheim.