Senior arealplanleggere - Plan og landskap på Lysaker

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge AS
FylkeAkershus
StedLysaker
Søknadsfrist10.11.2013

Plan- og landskapsmiljøet i Sweco Norge arbeider med oppgaver innen bl.a gate- og byromsutforming, by- og regionsutvikling, feltutbygging, mulighetsanalyse, planprosess, konsekvensutredning, kommune- og reguleringsplan, og er en del av divisjonen Vann, plan og samferdsel som har ca. 140 medarbeidere.

Fagmiljøet vårt innen by- og regionplanlegging og landskapsarkitektur er i sterk vekst, og vi har behov for flere engasjerte og ansvarlige arealplanleggere som ønsker å jobbe i flerfaglige oppdragsteam.

På Lysakerkontoret vårt ønsker vi å supplere vårt miljø med en senior arealplanleggere med minimum 5 års erfaring.
Vi har oppdrag for både private og offentlige kunder. Mange av oppgavene medfører samarbeid på tvers av fag- og avdelings-/regionsgrenser. Vi tilbyr varierte og tverrfaglige oppgaver i et ungt og inspirerende arbeidsmiljø, med god kontakt med våre regionkontorer og kolleger i flere av de andre europeiske landene.

 

Arbeidsoppgaver
• Utarbeidelse av reguleringsplan, lede planprosesser
• Oppdragsledelse for detalj regulerings- og områdereguleringsplaner,  stedsanalyser og mulighetsstudier
• Fagansvarlig for fagdisiplinen plan i større tverrfaglige oppdrag
• Delta i flerfaglige oppdragsteam på flere plannivå og faser

 

Muligheter
Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter, samt gode ferie- og personalordninger. Vi ønsker å legge til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

 

Dine kvalifikasjoner
• Utdanning på universitets- /høyskolenivå
• DAK-kompetanse
• Praksis innen fagområdet fra privat eller offentlig virksomhet
• Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
• God kjennskap til plan og bygningsloven
• Evne til å arbeide selvstendig og systematisk
• Gode norsk-kunnskaper; skriftlig og muntlig

 

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!


Vis flere stillinger: