Prosjekt- og prosjekteringsledere

Sweco Norge AS er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge AS
FylkeAkershus
StedLysaker
Søknadsfrist01.09.2013

Sweco  trenger prosjekt- og prosjekteringsledere - seniorer og mindre erfarne.

Sweco ønsker å styrke avdelingen for prosjektledelse og prosjektadministrasjon (PA) på Lysaker. Vi ønsker å ansette 2-4 dyktige nye kolleger med erfaring fra prosjekt- eller prosjekteringsledelse i BA-bransjen. Sweco har en betydelig satsning innenfor PA. De fleste prosjektledere og prosjekteringsledere er organisert i egne PA-avdelinger sammen med våre byggeledere. PA-fagmiljøet i Oslo-området er på ca. 40 personer. I tillegg har Sweco Norge AS PA-grupper i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Hamar, Sarpsborg, Porsgrunn, Steinkjer og Alta. PA-miljøet i Sweco Norge AS teller til sammen ca. 120 personer. Våre forretningsområder er Bygg, Anlegg, Energi, Industri og Samferdsel.

 

Arbeidsområder

Prosjektledelse for private og offentlige byggherrer i bygge- og anleggsbransjen. Vi arbeider med næringsbygg, offentlige bygg (skoler, sykehus, sykehjem, barnehager) boligutbygging, infrastruktur (VA-, veg og jernbane) samt industri.

 

Som prosjektleder i vår avdeling vil du primært utføre prosjektledelse eller prosjekteringsledelse i frittstående oppdrag, men du vil også kunne ha rolle som oppdragsleder eller intern prosjekteringsgruppeleder for Swecos større tverrfaglige prosjekteringsoppdrag.

 

Vi har som målsetning å tilby PA-team til våre kunder der det er mulig. Teamet består f.eks. av prosjektleder, prosjekteringsleder og medarbeidere innen prosjektstyring, prosjektadministrativ støtte, byggeledelse og SHA-koordinator i utførelsesfasen.

 

Din bakgrunn og kvalifikasjoner

  • *  Sivilingeniør (MSc) /ingeniør (BSc) med mer enn 15 års erfaring fra BA-bransjen (1 stilling)
  • *  Sivilingeniør (MSc) /ingeniør (BSc) med mer enn 5 års erfaring fra BA-bransjen (2-3 stillinger)

 

Vi ser helst etter deg som allerede har erfaring fra prosjekt- eller prosjekteringsledelse evt. byggeledelse. Vi ønsker gjerne søkere som har et kundenettverk og er interessert i å etablere og videreutvikle kundeforhold.

Du ønsker å bli del av og videreutvikle vårt PA-miljø som skal være kjennetegnet ved moderne prosjekt- og prosjekteringsledelse med høy kvalitet som sikrer bærekraftige løsninger og gode økonomiske resultater. Evne til god kommunikasjon med kunder og medarbeidere er essensielt. 

 

For å lykkes i rollen bør du være strukturert og selvdreven, ha god evne til å identifisere hva som er viktig og lede team mot felles mål. Du må også kunne levere god kvalitet under korte frister.

 

Muligheter

Vi tilbyr deg arbeidsmulighet i et av Norges sterkeste fagmiljø med fleksible utviklingsmuligheter på tvers i organisasjonen, gode ferie-/personalordninger, karriereprogram og et arbeidsmiljø som skårer høyt på trivsel. Sweco en fremtidsrettet arbeidsplass med en tydelig bærekraftprofil, som har definert "Sustainable engineering and design" som en bærebjelke i sine tjenester og måten å jobbe på. Nå håper vi å høre fra deg!

Primært kontorsted vil være Lysaker, men du vil også kunne ha arbeidssted hos våre kunder eller på prosjektkontor i Oslo/Akershus. 

Søknadsfrist: 1. september 2013.

 

Send oss en kort søknad eller ta kontakt med en av oss for en uformell prat. Søknad med CV sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. www.sweco.no

 

Kontaktpersoner

Gruppeleder Linda Hårvik, tlf. 926 96 121

Avdelingsleder Rune Hovda, tlf. 920 84 131

 

 

Vis flere stillinger: