Prosjektleder og anleggsleder - Valdresbygg

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.300 ansatte og en omsetning på 20 milliarder kroner (2012). Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus og veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene. Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeiderinvolvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen rundt 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

Veidekke Entreprenør AS har ansvar for bygg- og anleggsvirksomheten i Norge med en årlig omsetning på ca. 11,5 mrd. og ca 3300 ansatte.

A/S Valdresbygg ble etablert i 1977.  Vårt marked er, som navnet tilsier i Valdres, men vi har også utført mange prosjekter i omliggende distrikter.  Valdresbygg er den ledende entreprenøren i Valdres og har utført de største byggeprosjektene i distriktet.  De fleste prosjektene er næringsbygg og offentlige bygg.  Flere av de største hotellene i Valdres er våre faste kunder.  Vi har også en serviceavdeling som utfører mindre oppdrag både for private og offentlige byggherrer.  Vi omsetter for om lag 65 millioner kroner med 30 kompetente og hyggelige medarbeidere.  A/S Valdresbygg er et heleid datterselskap av Veidekke Entreprenør AS.

FirmaValdresbygg
FylkeOppland
StedValdres
Søknadsfrist20.08.2013

Du har god kunnskap og erfaring innen utvikling, planlegging, gjennomføring og ledelse av prosjekter.  Du har høyere teknisk utdanning og allsidig erfaring fra bygg- og anleggsbransjen.  Du er opptatt av involvering og medvirkning, skaper trygge arbeidsplasser gjennom ditt engasjement for HMS-arbeid og er tydelig og tillitsskapende i din kommunikasjon både internt og eksternt.  I tillegg til resultatorientering, er du profesjonell og redelig og har et entusiastisk forhold til utviklings- og forbedringsarbeid. 

 

 

Vi tilbyr:

  • spennende og utfordrende oppgaver
  • frihet under ansvar
  • kompetanseutvikling
  • medeierskap i et solid selskap
  • et godt involverende fagmiljø

Se våre hjemmesider:

http://www.valdresbygg.no/

 

 

Kontaktperson:

Knut Lie
+47 970 90 702
knut.lie@veidekke.no

Vis flere stillinger: