Rivingen gikk ikke som planlagt

Alt gikk ikke helt etter planen da Risa skulle rive et hus i Stavanger mandag ettermiddag. Men i følge Stavanger Aftenblad ble ingen skadet, men mange ble skremt.

Det var i 17.30-tiden mandag at et hus deiste rett i bakken og dekket deler av veibanen ved Tanke Svilands gate vis av vis Laerdal Medical AS ved Bjergsted i Stavanger. Også en lyktestolpe dekket ett av kjørefeltene.

Driftsleder John Asbjørn Nilsen og et par av hans kollegaer i Laerdal Medical ble vitner til hendelsen, som de opplevde som noe skummel.

- Vi hørte et voldsomt brak, og da vi fikk sjekket ut hva dette var, så vi at huset hadde tippet ut i veibanen og dratt med seg blant annet en lyktestolpe, forteller han.

Ifølge formann Bent Ove Barka i entreprenørselskapet Risa, som var ansvarlig for byggeplassen og rivningen, var det aldri fare for noens sikkerhet da huset som skulle rives deiste ned i bakken og dekket en del av veien.

- Jeg kan ikke uttale meg om hvorfor dette har skjedd, da jeg ikke selv var til stedes. Men det jeg blir fortalt er at vi hadde sikring på veibanen og manuell dirigering, så det var ingen biler som fikk kjøre forbi i det huset ble revet, forsikrer Barka og legger til at det ikke oppstod personskader.

Les mer på aftenbladet.no

http://www.aftenbladet.no/nyheter/lokalt/stavanger/--Horte-bare-et-voldsomt-brak-3216176.html