ER DU VÅR NYE FAGLIGE LEDER FOR BYGG-MILJØET I NORD?

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 1000 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6200 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet. 

FirmaCOWI AS
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist11.08.2013

Våre tjenester innenfor byggeteknisk prosjektering er sterkt etterspurt. I den senere tid har vi vunnet en rekke spennende og faglig krevende oppdrag. Dette viser at i COWI vil du få mange karrieremuligheter. Gjennom vårt karriereprogram fokuserer vi sterkt på individuell oppfølging og tilrettelegging slik at hver enkelt medarbeider kan oppnå den faglige utvikling hun/han ønsker.



Du vil kunne jobbe med prosjektering og oppdragsledelse, samt oppfølging av kunder, i tillegg til å ha et mer dedikert ansvar for å utvikle Bygg-miljøet i divisjon Bygninger Nord. Dette vil gjøres ved å identifisere prosjektmuligheter samt utvikle prosjektideer, fungere som en viktig bidragsyter i.f.h.t. tilbuds- arbeid og ansvar, delta aktivt i eksterne markedsnettverk, og bidra med faglig opplæring av nyutdannede.

 

Vi søker etter deg som trigges av å arbeide både med fag og marked/kunder og er motivert for nye utfordringer COWI ønsker medarbeidere med evne og vilje til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team. Høy faglig kompetanse og ønsket om å tilføre våre oppdrag og vårt kontormiljø det lille ekstra er verdsatt. Vi ser helst at du har en sivilingeniørutdannelse innen byggeteknikk/konstruksjonsfag, i tillegg til solid erfaring innen byggeteknisk prosjektering og prosjektledelse

.

Vi tilbyr en spennende stilling i en moderne, dynamisk og trivelig arbeidsplass med store utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser, hos en solid organisasjon i kontinuerlig vekst. Samtidig, er vi en del av det internasjonale COWI konsernet, som gir reell mulighet for internasjonal utvikling og samarbeid. COWI setter sine engasjerte og tilfredse medarbeidere høyt på agendaen, og dermed vektlegger både faglig/personlig utvikling og sosiale tiltak, for å holde det gode arbeidsmiljøet vårt på topp.

 

Kontorsted
Tromsø


For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no | www.cowi.com | www.facebook.com/cowinorge


Vis flere stillinger: