Sivilingeniør/ingeniør innen elektro

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet. 

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeVest-Agder
StedKristiansand
Søknadsfrist30.08.2013

Tekniske systemer i Rambøll i Kristiansand består av 20 medarbeidere innen VVS- og elektroteknikk. Avdelingen er jevnlig engasjert i mange spennende prosjekter og ønsker nå å få med enda en dyktig kollega på laget. Vi er for tiden engasjert i flere store prosjekter.


Jobbeskrivelse

Rambøll tilbyr flerfaglig rådgivning innen alle typer bygg. Vi dekker alle fagområder innen prosjektutvikling, prosjektering og prosjektadministrasjon og er ofte involvert i hele byggeprosessen fra planleggingsstadiet til utførelse og idriftsettelse.

I avdelingen Tekniske systemer løses ofte oppgaver som er komplekse og teknisk utfordrende. Du vil derfor ofte jobbe i samarbeid med våre andre spesialister innen fagområdet. Vårt elektromiljø arbeider mest med bygningsinstallasjoner, men har også spennende oppdrag innenfor industri og samferdsel. Typiske fagområder er:

  • Jordingssystemer
  • Kraftforsyningssystemer
  • Tavler
  • Belysning
  • Styringssystemer og SD-anlegg
  • IKT
  • Reservekraftsystemer, Nødstrømssystemer

Rambøll ønsker å bruke de nyeste og beste prosjekteringsverktøyene, og BIM er veldig sentralt i vår prosjektering. BIM står for bygningsinformasjonsmodellering og er en digital representasjon av fysiske og funksjonelle egenskaper til et bygg, eksempelvis 3d-modeller

Rambøll Sør er langt fremme på BIM-prosjektering både nasjonalt og internasjonalt. Vi bruker prosjekteringsverktøyet Revit som er utviklet spesielt med tanke på BIM og 3d-modellering.


Din profil

Du er ingeniør eller sivilingeniør og har gjerne noen års erfaring innen elektroprosjektering. Du er faglig dyktig, selvstendig og kan ta ansvar. Vi trenger deg som kan «produsere» og det er ønskelig at du har kjennskap til BIM-prosjektering eller interesse av å lære deg dette.

Du har gode samarbeidsevner, opptrer ryddig og liker å jobbe i team.

Du motiveres av ansvar og medbestemmelse og har lyst på en selvstendig jobb i en av Nordens ledende kunnskapsbedrifter.


Vi tilbyr

Vi tilbyr et inkluderende arbeidsmiljø med gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver med kolleger i inn- og utland.

Vi har et uhøytidelig arbeidsmiljø med fokus på trivsel og fleksibilitet. Vi vektlegger engasjement og frihet under ansvar.

Rambølls viktigste ressurs er medarbeiderne. Vi legger derfor vekt på å utvikle den enkelte medarbeiders faglige og personlige kompetanse. Gjennom vårt kursopplegg ”Rambøll Academy” får du mulighet til en målrettet utvikling av din karriere i den retningen du ønsker.


Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/a3c4cade9261c0d4312fd4eda4d3ebeb/1013661/35754?iso=no


Vis flere stillinger: