Country Manager Commercial Heat Pump Solutions

Danfoss AS er et datterselskap av verdensomspennende Danfoss konsernet med 25 000 ansatte og en omsetning på ca. 34 milliarder kroner. Danfoss er et verdensledende selskap innen energieffektive løsninger som bidrar til å spare energi og møte utfordringer i klimaforandringer. Vi er spesialister på oppvarming i bygninger, kjøling av mat, luftkondisjonering, styring av elektriske motorer, samt løsninger innen fornybar energi. Vi har bygd opp vår kompetanse innen energieffektive løsninger siden 1933. Danfoss Heat Pumps ekspanderer og ser positivt på fremtiden

FirmaDanfoss AS
Fylke
Søknadsfrist15.08.2013

Making modern living possible

Vi søker en målrettet og strategisk leder med solid kompetanse innen HVAC eller lignende område til å lede og utvikle vår raskt voksende Commercial Heat Pump Solutions virksomhet i Norge. Denne stillingen har personalansvar for salgsavdelingen i sin helhet hvor det i dag er 6 medarbeidere.  

Arbeidssted er på kontoret i Oslo og du vil rapportere til Global Sales Manager Light Commercial som sitter i Sverige.  

Kandidaten vi søker må vise til erfaring fra salgsledelse og kunne demonstrere gode kommunikasjonsegenskaper. Du har relevant erfaring fra lignende bransje og har bred teknisk forståelse. Kandidater med erfaring fra rådgivende selskaper inne bransjen vil være aktuelle. Du har gjerne erfaring fra et voksende selskap og har tidligere hatt personalansvar.  

Vi tilbyr rett person store faglige utfordringer og en nøkkelrolle innen organisasjonen. Du vil få en ledende rolle med stor selvstendighet, samtidig som du vil samarbeide nært med andre deler av organisasjonen. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.  

Spørsmål om stillingen kan rettes til Mercuri Urval ved Ole Simensen på tlf. 975 59 087 eller Marlene Killingrød Lundquist på tlf. 975 59 061. Vis din interesse for stillingen snarest, og senest innen 15. august 2013. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.

søk her

 

Vis flere stillinger: