Leder av Byggherreseksjonen

FirmaStatens Vegvesen
Fylke
Søknadsfrist29.08.2013

Ser du det store samferdselsbildet?

Nå har du en sjelden mulighet til å bidra til gjennomføringen av den nasjonale samferdselspolitikken! Statens vegvesen er landets største byggherre innen anlegg. I år vil vi omsette for ca. 48 mrd. kr samlet på riks- og fylkesvegnettet, og aktiviteten vil øke i årene framover.  

Byggherreseksjonen i Vegdirektoratet har et overordnet ansvar, og er et kompetansesenter for alle temaer knyttet til byggherrefunksjonen i Statens vegvesen. I dette inngår blant annet utvikling av normaler og enhetlige konkurransegrunnlag for entreprisedriften. Byggherrevirksomheten er i stadig utvikling, med økende kompleksitet og mangfold av entrepriseformer og kontraktstyper. Samtidig er behovet for opplæring og kompetanseutvikling stort, og seksjonen bruker mye ressurser på dette. Seksjonen du skal lede gir bl.a. råd til regionvegkontorene, etatsledelsen og Samferdselsdepartementet.  

Du får som leder personalansvar for 22 medarbeidere med høy kompetanse og stor entusiasme for faget. Vi vil at du skal legge stor vekt på å utvikle enheten og medarbeiderne dine. Det forventes også at du blir en bidragsyter i ledergruppa på Veg- og transportavdelingen. I stillingen får du mulighet til å påvirke beslutninger både i etaten og samfunnet for øvrig.  

Kvalifikasjoner
Du bør ha utdanning fra universitet eller høgskole (minimum 3 år), innen relevante fagområder. Vi kan se bort fra dette kravet hvis du har sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene og gode personlige forutsetninger for stillingen. Det er en forutsetning at du har ledererfaring og god kompetanse innenfor fagområdet. Du må kunne uttrykke deg godt både på norsk og engelsk.

Vi ønsker oss en leder som        

  • *   ser gleden ved å lede, viser entusiasme og har god humoristisk sans 
  • *   trives med strategisk arbeid og samtidig er resultatorientert og effektiv
  • *   er tydelig og endringsvillig 
  • *   samarbeider godt med andre

 
Vi tilbyr 

  • *  et godt sted å jobbe og mange hyggelige kolleger
  • *  lønn etter nærmere avtale og i tråd med etatens lønnspolitikk
  • *  utfordrende arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø
  • *  gode utviklingsmuligheter i en stor og landsdekkende organisasjon med internasjonalt engasjement
  • *  fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger, for eksempel trening i arbeidstiden
  • *  medlemskap i en av de beste pensjonsordningene i Norge
  • *  mulighet for gunstig boliglån og gode forsikringsordninger


Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Rosalind Møyholm, tlf. 975 59 093, eller Bjørn M. Godsveen, tlf. 975 59 063, eller Statens vegvesen ved direktør Lars Erik Hauer, tlf. 909 24 844.

Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 29. august 2013. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.   

Statens vegvesen jobber for likestilling, og vi vil at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et mål for oss å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Vi oppfordrer personer med innvandrerbakgrunn til å søke stillingen. Vegdirektoratet er en IA-virksomhet. Arbeidsforholdene vil bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.  

søk her

Vis flere stillinger: