Multiconsult søker rådgiver - Geoteknikk - Drammen

Multiconsult er et ledende rådgivnings-og prosjekteringsselskap. Vi opererer både nasjonalt og internasjonalt. 1450 dyktige medarbeidere bidrar i fellesskap til å løse komplekse oppgaver for å skape verdier for våre kunder og for samfunnet forøvrig. Multiconsult opererer innen de seks forretningsområdene bygg og eiendom, industri, olje og gass, samferdsel og infrastruktur, energi, samt miljø og naturressurser.

Multiconsult utmerker seg spesielt gjennom sitt mangfold av fagområder der vi er spisskompetente. Gjennom vår bedriftskultur stimulerer vi de ansattes profesjonelle utvikling og verner om deres mulighet til å kombinere jobb og privatliv. De ansatte utgjør den største aksjonærgruppen. 
Multiconsult har avdelingskontor på Strømsø Torg 9 i Drammen, hvor det til daglig jobber 65 engasjerte, innovative og tverrfaglige medarbeidere fordelt på 3 seksjoner. Målet er blant annet å bidra i utviklingen av klimanøytrale byområder, arkitektur med høy kvalitet og infrastruktur i henhold til klimavennlig areal- og transportutvikling.

FirmaMulticonsult AS
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist30.09.2013

Vis flere stillinger: