Prosjektleder Elektro, Gr.L

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanningsbyråkjeder. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til 10 avdelingskontorer i Sverige under navnet StaffUp Sverige. Rett Bemanning og StaffUp Sverige er sammen et av de raskest voksende bemanningsbyråene i Norden. Rett Bemanning er i sterk vekst og hadde en omsetning i 2012 på NOK 210 mill.

FirmaRett Bemanning for kunde
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfristsnarest

Vi rekrutterer for et spennende etablert selskap, i sterk vekst. Til avdeling Vestfold, er det behov for prosjektleder.

Vi søker deg som er faglig god, resultatorientert og innehar gode lederegenskaper. Selskapet har høye ambisjoner, og vil øke i omsetning, størrelse og inntjening. Prosjektlederen hos vår kunde, blir ansvarlig for egne prosjekter i region Vestfold. Prosjektering, kundebehandling, tilrettelegging,godt lederskap, er nøkkelord.

Prosjektenes økonomi og kundens tilfredshet ved prosjektslutt, er satt i høysete. Det betyr at du innehar god teknisk og økonomisk kunnskap, kombinert med gode kommunikasjosevner. Du kjenner bransjen og har erfaring.

Du ønsker å være en god personal leder. Gjennom ditt arbeid og væremåte, skaper du et godtfungerende team rundt deg.

Du må ha:

Relevant bakgrunn
Fagskole
Førerkort B


Vi kan tilby en spennende stilling i et fremadstormende selskap.

Vi tilbyr ordnede forhold og lønn etter avtale.

For spm. ta kontakt med Einar på +47 95 12 46 86, ews@rettbemanning.no el. Kjetil på +47 901 85 741, kh@rettbemanning.no

Vis flere stillinger: