Lars Reitan ny adm.dir. i Svevia AS

– Det blir spennende og en stor utfordring å lede Svevia, som er et nyetablert selskap på det norske markedet, sier Lars Reitan.

Lars Reitan tiltrer 1.september. Han kommer til Svevia fra stillingen som adm.dir. i entreprenørselskapet Moldjord AS. Han har tidligere jobbet som konsulent innenfor prosjektstyring mot Statens vegvesen samt som økonomisjef i Mesta.

Svevia etablerte seg i Norge i 2011 og vedlikeholder i dag to av Statens vegvesens driftsområder i henholdsvis Mosjøen og Nordmøre. Ved levering av årets driftsanbud leverte Svevia de laveste andbudene for driftsområdene Røros og Gauldal – Oppdal og tar over disse kontraktene den 1.september 2013.

– Jeg vil først jobbe for å gi Svevias to nye driftsområder en god start. Jeg vil arbeide for å sikre og utvikle veier i Norge gjennom å kombinere det beste av den svenske og norske kunnskapen om vedlikehold av vei. Ambisjonen er også å videreutvikle Svevia AS som en langsiktig og stabil aktør på det norske markedet, sier Lars Reitan videre.

– Jeg ser frem til å samarbeide med Lars Reitan som har stor bransjeerfaring, stort nettverk og betydelig kunnskap om det norske markedet sier Olle Öberg, divisjonssjef Drift, Svevia AB

Lars Reitan kommer närmast från en tjänst som vd för entreprenadföretaget Moldjord AS. Han har tidigare arbetat som konsult inom projektstyrning mot Vegvesendet och som ekonomichef på Mesta.