Teknisk sjef eier av «Con-Form byggesystem»

Con-Form er Norges ledende betongentreprenør innen bolig og hotellbygg med vårt Con-Form byggesystem. Vi er underleverandør av komplette råbygg til totalentreprenører og byggherrer i Norge og Sverige. Virksomheten består av to divisjoner;

-       Entreprenørvirksomhet i Oslo området, Sør-Norge, Midt-Norge, Gøteborg og Stockholm. Entreprenørvirksomheten har tilknyttet egne statikere for Con-Form byggesystem.

-       Produksjon av betongelementer i Orkanger, Lunde i Telemark, Strømstad, Enköping og Kristiansand i tillegg er vi medeier i fabrikker i Bergen.

Selskapet omsetter i dag for 700 millioner kroner og har ca 350 ansatte. Vi forventer en betydelig vekst i omsetning og ansatte.

FirmaCon-Form Group
FylkeOslo
StedOslo eller Asker
Søknadsfrist15.08.2013

Vil du ha en sentral rolle i en fremtidsrettet og innovativ organisasjon?


Con-Form søker etter ingeniør/sivilingeniør, med byggeteknisk kompetanse. Du er god på å bygge team, og sørger for å optimalisere Con-Form Byggesystem både med tanke på byggetekniske løsninger samt produksjonsoptimalisering i fabrikk. Du gjør de riktige vurderingene og prioriteringene i forhold til det tekniske og økonomiske, sørger for kostnadseffektiv utnyttelse av Con-Form Byggesystem, med parallell fokus på sikkerhet og miljø. Arbeidssted for stillingen vil være i Oslo eller Asker, og du vil rapportere til konsernsjef.


 Ønskede kvalifikasjoner:

Evne til samarbeid og motivering av medarbeidere

Evne og vilje til tverrfaglig samarbeid med Con-Form-selskapene (fabrikker og         entreprenør) 

Gode datakunnskaper og interesse for utvikling av byggemetoder i betong

Interesse for operativ drift på byggeplasser og i elementfabrikker

Miljøengasjement

 

 

Bjørn Bakke, bjorn.bakke@con-form.no, tlf. 911 69 405 evt. Tom Erik Heggedal, tom-erik.heggedal@con-form.no, tlf.913 44 655

Vis flere stillinger: