HR-sjef konsern

Con-Form er Norges ledende betongentreprenør innen bolig og hotellbygg med vårt Con-Form byggesystem. Vi leverer komplette råbygg i totalunderentreprise til entreprenører og byggherrer i Norge og Sverige. Virksomheten består av to divisjoner;

-       Entreprenørvirksomhet i Oslo området, Sør-Norge, Midt-Norge, Gøteborg og Stockholm

-       Produksjon av betongelementer i Orkanger, Lunde i Telemark, Strømstad, Enköping og Kristiansand. I tillegg er vi medeier i fabrikker i Bergen.

Selskapet omsetter i dag for 700 millioner kroner og har ca 350 ansatte. Vi forventer en betydelig vekst i omsetning og ansatte og er stadig i ekspansjon.

FirmaCon-Form Group
FylkeOslo
Søknadsfrist15.08.2013

HR-sjef 


Con-Form er i vekst og har behov for å styrke vår kompetanse innen HR i konsern med en erfaren HR-sjef.


 

Ansvar 
Den vi søker vil få ansvar for alt HR-arbeid i Con-Form Group.

Som HR-sjef har du ansvaret for hele gruppens HR-funksjon. Dette innebærer utvikling og oppfølgning av HR-strategi inkludert rammeverk og planer for utvikling av organisasjonen.

Videre omfatter stillingen rådgivning mot linjeledelse, etablering av en helhetlig personalpolitikk og forhandlinger knyttet til lønns- og arbeidsvilkår.

Du har et spesielt ansvar i forhold til å rekruttere, utvikle og beholde dyktige medarbeidere samt ansvar for Con-Form skolen som skal bidra til kompetanseheving. 



Kvalifikasjoner 
Du har høyere utdanning og har ledererfaring innen HR-feltet. Du er uredd, engasjert og initiativrik og kan håndtere arbeidsoppgaver på både operativt og strategisk nivå. Du er utviklingsorientert, fremtidsrettet og har evne til å jobbe selvstendig. Du er dyktig på teamprosesser og har gode kommunikasjonsevner. Du må ha en solid etisk plattform, samt finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet. 

 

 

 

 


Kontakt:

Søknad med cv sendes pr e-post innen 15. august til ….

 

 

Vis flere stillinger: