Planlegger / prosjektleder veg og samferdsel

Hjellnes Consult as er et ledende tverrfaglig rådgivende ingeniørfirma som arbeider innen markedsområdene bygg og eiendom, anlegg, industri, infrastruktur, energi og miljø, fordelt på 2 divisjoner og 7 faggrupper. Vi arbeider målrettet for å være faglig i tet innenfor alle våre satsningsområder. Vår visjon lyder; sammen designer vi fremtiden. Firmaet har til sammen ca. 180 medarbeidere. 


Vår virksomhet er økonomisk uavhengig av produsenter, leverandører og entreprenører. Vi er aktive i Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) med RIF-godkjente rådgivere innen alle våre fagområder.


Seksjon Infrastruktur og miljø står ovenfor store oppgaver innen infrastruktur og samferdsel i tiden som kommer. Vi har i dag et slagkraftig fagmiljø innen areal- og byplan, landskapsarkitektur, samferdsel og vann- og miljøteknikk. Vår faggruppe for vegplanlegging prosjekterer forskjellige typer samferdselsanlegg samt konstruksjoner i tilknytning til disse. Vi har en god blanding av medarbeidere, både yngre dyktige fagpersoner og fagpersoner med lang bred erfaring. Vi utfører 3D-visualisering, konsekvensutredninger, mulighetsstudier og funksjonsanalyser. Vi har en rekke prosjekter i bygater og tettsteder, miljøtiltak for veier og gater, veganlegg og terminaler, og vi utarbeider detalj- og reguleringsplaner i utbyggingsområder for boliger og næringsområder med tilhørende infrastruktur. Faggruppe veg utgjør for tiden 11 medarbeidere. Vi ønsker nå å styrke gruppen med å ansette en Planlegger/Prosjektleder veg- og samferdsel.

FirmaHjellnes Consult AS
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Arbeidsoppgaver
Du vil i hovedsak delta som planlegger eller prosjektleder/oppdragsansvarlig for prosjekter av bygater og tettsteder, miljøtiltak for veier og gater, veganlegg og terminaler, og utarbeidelse av detalj- og reguleringsplaner i utbyggingsområder for boliger og næringsområder med tilhørende infrastruktur.

 

Kvalifikasjoner
•    Du har en teknisk utdannelse som ingeniør- eller sivilingeniør.
•    Du har fra 5 års erfaring med prosjektering av veg/gangveg eller infrastruktur. 
•    Har du erfaring fra rådgivende virksomhet vil det være en fordel men ikke et absolutt krav.

 


Personlige egenskaper
•    Du har en alder på +/-30 år.
•    Du er strukturert og opptatt av kvalitet. 
•    Du har gode samarbeidsegenskaper da du vil arbeide tett sammen med andre kollegaer.
•    Du har god vurderingsevne med hensyn på å se hva som er mulig innen gitte rammer.
•    Du har gode lytte egenskaper og kan akseptere andres løsningsforslag velges fremfor dine.
•    Du kommuniserer både muntlig og skriftlig på flytende norsk.

 


Vi tilbyr
Gode lønns- og ansettelsesbetingelser, samt kjøp av aksjer i eget selskap, Hjellnes Consult as. Vårt miljø preges av faglige utfordringer med utviklingsmuligheter i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere. Hjellnes Consult as har et spesielt godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø. Det drives aktiv personal og kompetanseutvikling med fokus på kurs og samlinger. Du vil kunne få en utfordrende og spennende stilling hvor du vil ha mulighet til å utvikle fagområdet videre i et flerfaglig kompetansemiljø.

 


For spørsmål kontakt vår rekrutteringsrådgivere i Skarp as ved seniorpartner Christian Lauritzen, tlf. 90 05 27 25 eller seniorpartner Johnny Ristan,  90 01 05 83.

 

Søk stilling via link:

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=42635344

Vis flere stillinger: