Ingeniørgeolog

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet. 

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
Fylke
StedOslo eller Trondheim
Søknadsfrist16.08.2013

Divisjon Geo og miljø utfører rådgiving innen fagene geoteknikk, ingeniørgeologi, miljøteknikk og naturmiljø. Vi utfører også grunnundersøkelser over hele landet, og har eget geoteknisk laboratorium. Som geotekniker i Rambøll vil du få mulighet til å arbeide med spennende prosjekter over hele landet. Vi har geotekniske lokasjoner fra Kristiansand til Longyearbyen.

I Rambøll Gruppen har vi cirka 350 geoteknikere i flere land. Mange av dem vil du få mulighet til å samarbeide med, både innenfor det nordiske (inkl. UK) fagnettverket "Ground Engineering" og i oppdrag.

Vår feltavdeling består av flere komplette boreteam lokalisert i Nord-Norge, Midt-Norge og på Østlandet. Vi har et moderne geoteknisk laboratorium i Trondheim med 3 laboranter.

Våre avdelinger for Geoteknikk har ledige stillinger for både erfarne og nyutdannede geoteknikere med ansettelse i Trondheim, Oslo, Tønsberg eller Kristiansand. For den rette søkeren med erfaring og evne til selvstendig arbeid kan vi tilby lokalisering ved et annet av Rambølls kontorer i Norge. Våre oppgaver innenfor geoteknikk spenner fra mindre bygg til kompliserte konstruksjoner i store og dype byggegroper, fra bygdeveier til 4-felts europaveier, jernbaneanlegg og stabilitet i kvikkleireområder – for å nevne noe.

Sentralt i vår opplæring av både nyansatte og mer erfarne er Rambøll Academy, som gjør at du raskt blir kjent med rutiner for oppdragsgjennomføring, oppdragsledelse og kvalitetssikring. For mer krevende geoteknisk og anleggsteknisk oppgaveløsning har vi flere seniorer, derav 2 med doktorgrad.

For geoteknikere kreves utdanning som sivilingeniør med fordypning i geoteknikk, og at norsk beherskes som arbeidsspråk muntlig og skriftlig.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og spennende og allsidige arbeidsoppgaver i et flerfaglig miljø med en blanding av erfarne og yngre medarbeidere.

 

Kontaktpersoner: Avdelingsleder Geoteknikk Midt og Nord, Inger Johanne M. Søreide; 901 47916.
Avdelingsleder Geoteknikk Sør- og Øst, Øyvind Bredvold; M 93212773.

 

Søknadsfrist: Snarest, eller senest 16. august.

Vis flere stillinger: