Avdelingsleder ingeniørgeologi - Oslo eller Trondheim

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet. 

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar. 

FirmaRambøll Norge
Fylke
StedOslo eller Trondheim
Søknadsfrist16.08.2013

Avdelingen har ansatte i Kristiansand, Oslo og Trondheim. Vår avdelingsleder ønsker å konsentrere seg mer om de faglige oppgavene, og vi søker derfor hans etterfølger. Arbeidssted kan være Trondheim eller Oslo.

Som avdelingsleder har du et delegert ansvar for økonomi og personale, ressursdisponering og faglig utvikling. Likevel består arbeidsdagen av ca. 2/3 faglig arbeid, inne eller ute. Det forventes at avdelingslederen er en erfaren fagperson med flere års relevant praksis innen faget, og at han/hun har evne til tett kommunikasjon og personalledelse. Vi ser et spesielt behov for utvikling av staben med vekt på rekruttering og å videreutvikle det nære samarbeid med spesielt samferdsels- og bygg- og anleggsfagene. Fagnettverkene i Norden inkl. UK samarbeider gjennom "Ground Engineering" og "Rambøll Tunnel Group" for å dele kompetanse, markedsarbeid og ressurser.

Du vil som den rette person inngå i divisjonens ledergruppe, tilbys deltakelse i Rambøll sitt program for lederutvikling, og for øvrig tilbys gode betingelser.

Søknadsfrist: Snarest, eller senest 16. august.

Kontakt: Divisjonsleder Jan Erik Buan; M 932 43099

Vis flere stillinger: