Seksjonsleder Vegteknisk

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens Vegvesen
FylkeFlere fylker
Søknadsfrist11.09.2013

Ved Statens vegvesen Region sør, er det ledig stilling som seksjonsleder ved Vegteknisk seksjon i Ressursavdelingen. Seksjonen har ca 37 medarbeidere og er organisert i to enheter, hver med en seksjonsleder. Geofag- enheten består av geologer, geoteknikere og vegteknologer. Den andre enheten består av grunnborere og laboratorieansatte. Det er seksjonsleder for geofag som nå lyses ut.

Som seksjonsleder for geofag-gruppa i vegteknisk seksjon vil du arbeide tett mot noen av de største og mest interessante geofaglige prosjekter i Norge, og det er stort tempo og intensitet rundt oppgaveporteføljen.

Medarbeiderne er geografisk spredt i hele regionen (5 fylker). Primært ønsker vi at du har kontorsted ved regionalkontoret i Arendal, men Kristiansand, Skien og Drammen kan også være aktuelt. Du må i alle fall regne med noe reisevirksomhet i regionen.

Ressursavdelingen leverer tjenester til andre enheter i etaten etter en bestillingsmodell. For Vegteknisk seksjon dreier dette seg om utredninger og vurderinger av grunnforhold og materialer knytta til prosjektering, rådgivning, kontroll og oppfølging i både plan-, bygge- og driftsfasen av vegprosjekter. Seksjonen består av et korps med dyktige fagfolk med spisskompetanse og lang erfaring, og det er et godt miljø i gruppa.

 

Arbeidsoppgaver:

  • *  Hovedoppgaven er ledelse.
  • *  Faglig bakgrunn eller innsikt i fagområdene vil være en fordel. Sentrale nøkkelord i den daglige aktiviteten vil være: oversikt over oppgaveporteføljen, effektivitet i alle ledd, et godt og trygt arbeidsmiljø og rekruttering av medarbeidere. HMS-arbeidet står sentralt i feltarbeid.
  • *  Tett samarbeid med den andre seksjonslederen er viktig, og du må være serviceinnstilt overfor våre bestillere. Du må være innstilt på at du jobber for hele regionen.


Kvalifikasjoner:

  • *  Utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år, gjerne innen de aktuelle fagområdene. Omfattende og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.
  • *  Vi vil primært at du har relevant ledererfaring eller erfaring innenfor de aktuelle fagområdene.

 

Personlige egenskaper:

  • *  Vi vil at du skal skape og ivareta gode relasjoner i en hektisk hverdag.
  • *  Du må som leder både stimulere til høg leveranseevne og god kvalitet.
  • *  Du vil være leder i en stor organisasjon der samarbeid og serviceinnstilling over seksjons- og avdelingsgrenser er alfa og omega, og du må kommunisere godt.
  • *  Vi ønsker oss mye av deg, men er du en «våken» person som vil bruke kompetansen din på ledelse, er det et meget godt utgangspunkt.

 

Vi kan tilby:

  • *  Personlig og faglig utvikling med interessante og utfordrende oppgaver
  • *  Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø
  • *  Fleksibel arbeidstid og gode velferdstilbud
  • *  Gunstig pensjonsordning (2% innskudd til Statens pensjonskasse)

 

Lønn etter Statens vegvesens lønnspolitikk.

 

Vi ønsker å tilsette flere kvinner i lederstillinger, og oppfordrer derfor spesielt kvinner til å søke stillingen. Lønn etter avtale i henhold til etatens lønnspolitikk.

Etaten tilstreber likestilling. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

Som en IA-virksomhet vil arbeidsforholdene bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.


Fylke:
Aust-Agder
Vest-Agder
Buskerud
Telemark

Søknadsfrist:
11. september

søk her

Tiltredelse:
Snarest

Arbeidssted:
Arendal / Kristiansand / Skien / Drammen

Vis flere stillinger: