Romerike-kontrakter på 344 millioner til JM

JM Norge AS, Region Oslo Nord (tidligere ØIE AS) har den siste måneden inngått to store kontrakter på Romerike.

JM Norge AS har i tillegg nå inngått totalentreprisekontrakt med Plantax AS om bygging av et nytt og moderne kontorbygg i sentrum av Lillestrøm. Arkitektkontoret Fosse & Aasen har tegnet et bygg som vil bli liggende i Solheimsgata, vis à vis Stortorvet.

Bygget er på total 13783 kvm BTA fordelt på kjeller og 7 etg. Byggestart er sommeren 2013 med ferdigstillelse vinteren 2015.

Kontrakten har en verdi på kr 204 mill eks. mva.

Dette er det andre store totalentrepriseoppdraget JM Norge signerer i løpet av juni måned. Tidligere denne måneden ble avtalen om byggingen av Felleskjøpet sitt nye flotte hovedkontor signert med oppdragsgiver Lillestrøm Delta AS.

Bygget representerer en ny arkitektur som gjenspeiler Felleskjøpet sine verdier, og det er det prestisjetunge arkitektbyrået Snøhetta som har tegnet bygget. Bygget vil bli liggende i Depotgata, i nærheten av Rådhuset, Politihuset og Tinghuset, fortsetter Engebretsen.

Bygget er på totalt 8265 kvm, fordelt på parkeringskjeller og kontorer i 5 plan. Byggestart er sommeren 2013 med ferdigstillelse høsten 2014.

Kontrakten har en verdi på kr 140 mill eks. mva.

I begge prosjektene har JM Norge bidratt med sin ekspertise i prosjektutviklingen, og begge oppdragene gjennomføres som samarbeidskontrakter. Totalverdi for disse kontraktene er kr 344 mill eks.mva.