Starter Master Stillas etter Master Solutions-konkurs

Bare fem dager etter konkursen i Master Solutions, har Levin Sverre Nestvold startet opp Master Stillas AS.

Det var Master Solutions som bygde stillaset til brua som kollapset i Trondheim hvor to personer mistet livet. Politiet tok 31. mai ut siktelse mot dette firmaet.

Hovedgrunnen til konkursen i Master Solutions skal ha vært at de underkalkulerte jobben på brua så mye at det ble et tapsprosjekt for bedriften.

Nå skal et nytt stillasfirma med navnet Master Stillas startes.

- Vi måtte ha helga på oss til å tenke oss om. Mandag var vi i møte med banken, og basert p åsamtalene ble vi enige om å starte opp igjen, sier Nestvold til Trønder-Avisa.

Ifølge Nestvold er tanken å starte opp i mindre målsetokk, og at de vil ta hånd om utstyret, som eies av Master Holding.

Adressa.no har vært i kontakt med advokat Rolf Christensen og de bekrefter at bostyret, Sparebank 1 SMN og Master Stillas er enige om en avtale. Trolig blir den underskrevet før helga.

Nylig fikk entreprenøren Reinertsen, som leide inn Master Solutions som underentreprenør, kritikk fra Arbeidstilsynet i en rapport. De ga varsel om pålegg mot Reinertsen og slo fast at entreprenøren ikke hadde internkontroll som ivaretok krav om faglig forsvarlighet når når de kontrollerte stillaser og brureis på ulykkesbrua på Rotvoll.