Landskapsarkitekt - Kristiansand

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist15.08.2013

For å styrke vårt miljø innenfor faget landskapsarkitektur i Kristiansand søker vi etter nye medarbeidere. I dag er vi totalt 8 landskapsarkitekter i region Sør, herav 3 i Arendal og 5 i Kristiansand.

 

Jobbeskrivelse

Våre landskapsarkitekter arbeider ofte i tverrfaglige team, både internt og eksternt. Kundene er både offentlige og private aktører. Rambøll tilbyr tverrfaglig rådgivning innen alle typer bygg og anlegg og dekker alle fagområder innen prosjektutvikling, prosjektering og prosjektadministrasjon. Vi er ofte involvert i hele byggeprosessen fra konseptutvikling og frem til overlevering av ferdig bygg.

Oppgavene for landskapsarkitektene er varierte og foregår på mange nivåer. Dette er blant annet analyser og konsekvensutredninger for vindmølleparker, veianlegg og tettstedsutvikling, reguleringsplaner for boligområder og detaljerte planer for skole, barnehager og omsorgsboliger.  

 

Din profil

Du er landskapsarkitekt, engasjert og har interesse for å arbeide med avanserte tegningsverktøy. Du er utadvendt og evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kolleger på tvers av avdelingene i Rambøll. Du kan gjerne være nyutdannet.

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr et inkluderende arbeidsmiljø med gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver med kolleger i et stort nettverk innen Rambølls organisasjon. Antall landskapsarkitekter i Rambøll utgjør i overkant av 50 medarbeidere.

Både kontorene i Kristiansand og Arendal er nyoppusset og har sentral beliggenhet. I Arendal sitter vi sentralt i flotte lokaler med utsikt ut over sjøen. Vi har et uhøytidelig arbeidsmiljø med fokus på trivsel og fleksibilitet. Vi vektlegger engasjement og frihet under ansvar.

Rambølls viktigste ressurs er medarbeiderne. Vi legger derfor vekt på å utvikle den enkelte medarbeiders faglige og personlige kompetanse. Gjennom vårt kursopplegg ”Rambøll Academy” vil du ha mulighet for en målrettet utvikling av din karriere i den retningen du ønsker.

 

Kontaktperson:

 

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/b8c0d0e6628c8801d3df6db5ad54c92f/1008211/35747?iso=no

Vis flere stillinger: