Håvard Tveit fra Natre til Adda Byggkjemi

Etter ni år i Natre Vinduer AS begynner Håvard Tveit nå som adm.dir i Adda Byggkjemi AS i Drammen.

-­‐ Etter å ha jobbet med salg/ marketing i Natre og Moelven gjennom mange år er det spennende å gå over i en ny del av byggevareindustrien. Det er litt uvant å ikke kjenne lukten av treflis lenger, men det er så mye spennende å jobbe med i Adda at det går nok greit sier Håvard Tveit.

-­‐Jeg har kommet rett inn i sluttføringen av et svært spennende utviklingsprosjekt i Adda; en helt ny og unik produktserie for rens og impregnering av stein, flis og betong som er basert på nanoteknologi. Den lanseres i sommer. Det har vært veldig interessant å lære bedriften å kjenne på denne måten. Vi har utrolig mange dyktige medarbeidere i Adda, og jeg gleder meg til videre arbeid i bedriften, sier Tveit.

Adda Byggkjemi AS holder til i Drammen, og produserer byggkjemiske stoffer for flis, stein og betong som mørtel, primere, lim, membran, fugemasse og rensemidler samt tilsetningsstoffer til betongindustrien. Omsetningen er på ca 70 mill, og de er 25 ansatte.

Håvard Tveit er 54 år og er utdannet siviløkonom. Han bor nå i Asker. Han har tidligere jobbet elleve år i Moelven Industrier/ Moelven Limtre og ni år Natre Vinduer i tillegg til noen år Gausdal Landhandleri og HOFF Norske Potetindustrier.