Arealplanlegger

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist10.07.2013

Rambøll er engasjert i mange interessante og krevende prosjekter med stor samfunnsmessig betydning.

Rambølls region Nord har kontorer i Bodø, Narvik, Setermoen, Tromsø, Alta, Vadsø og Kirkenes. I arbeidshverdagen samarbeider vi ofte med andre Rambøll-kontorer som har spisskompetanse innenfor relevante fagområder. Dette bidrar til at vi kan utføre mange spennende oppdrag av tverrfaglig karakter, samt til faglig utvikling av våre medarbeidere.

 

Om Rambøll Tromsø
Avdelingen i Tromsø består av 10 medarbeidere med bakgrunn i byggfag, arealplanlegging, logistikk og infrastruktur. Kontoret er Rambøll Gruppens sete for vår internasjonale satsing i Arktis og Nordområdene, i tillegg til nyetablert miljøavdeling for olje- og gassmarkedet.

I Tromsø har vi i dag to personer som jobber innenfor areal- og samfunnsplanlegging. Innenfor det offentlige er det primært kommunenes planoppgaver vi bistår, ellers med reguleringsplaner, konsekvensutredninger og lignende. Oppdrag for det private næringslivet er primært tilknyttet eiendomsutvikling, mineralnæring i tidlig fase, reiselivsprosjekter mm. 

Vi ønsker å styrke oss med en tredje medarbeider innen dette feltet. Vi har god erfaring med medarbeidere med erfaring fra kommunal sektor. Imidlertid kunne det være en spennende komplettering å rekruttere personer med erfaring fra annen offentlig sektor og/eller fra private eiendomsutviklere el.l.

Vi har arealplanleggere også i Narvik og Alta, så det geografiske området vil primært være i Tromsø fylke. Imidlertid gjør oppdragssituasjonen ofte at vi her fra Tromsø også har oppdrag ellers i Nord-Norge og Svalbard. Det er et sterkt fagmiljø nasjonalt sett innen dette fagområdet med organiserte samlinger i ett eget arealnettverk.

Vi flyttet 20. juni inn i nye tidsmessige lokaler i 4. etasje i de tnye Wito-kvartalet. Her er vi midt i byen med flott utsikt i delvis åpent landskap og cellekontorer. Vi som er her i dag trives godt sammen, noe vi legger stor vekt på og ser viktigheten av. Vi ønsker å bli flere og å få flere fagfelt inn enn dagens byggeteknikk, arealplanlegging, infrastruktur og forretningsutvikling.

 

Om mulighetene hos oss
Vi kan love deg mange interessante arbeidsoppgaver, ofte med stor samfunnsmessig betydning. I tillegg tilbyr vi alle medarbeidere personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy.

Rambøll har gode sosiale ordninger for sine ansatte, og kan tilby konkurransedyktige betingelser. I tillegg vil vi fremheve vårt gode, sosiale miljø på kontoret i Tromsø.

 

Om deg
Vi ønsker oss dyktige og engasjerte medarbeidere. Utdanningsmessig ser vi helst at du minst er på bachelornivå med noen års erfaring. Vi skulle gjerne utelatt å be om erfaring, men speislet i anbud til det offentlige etterspørres det.
Vi ønsker deg velkommen som søker, og vil gjerne høre fra deg så snart som mulig!

 

Kontakt:
Arktisk direktør Nils Arne Johnsen, mobil 975 93 858
Avdelingsleder Nils Tokheim, 900 25 696

Vis flere stillinger: