Logistikkmedarbeider

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist10.07.2013

Rambøll er engasjert i mange interessante og krevende prosjekter med stor samfunnsmessig betydning.

Rambølls region Nord har kontorer i Bodø, Narvik, Setermoen, Tromsø, Alta, Vadsø og Kirkenes. I arbeidshverdagen samarbeider vi ofte med andre Rambøll-kontorer som har spisskompetanse innenfor relevante fagområder. Dette bidrar til at vi kan utføre mange spennende oppdrag av tverrfaglig karakter, samt til faglig utvikling av våre medarbeidere.

 

Om Rambøll Tromsø
Avdelingen i Tromsø består av 10 medarbeidere med bakgrunn i byggfag, arealplanlegging, logistikk og infrastruktur. Kontoret er Rambøll Gruppens sete for vår internasjonale satsing i Arktis og Nordområdene, i tillegg til nyetablert miljøavdeling for olje- og gassmarkedet.

Vi dekker delvis dette feltet lokalt i dag, men vi trenger mer spesialisert kunnskap innen fagfeltet. Derfor ønsker vi nå å se oss om i markedet om den riktige personen er tilgjengelig. Vi har spesialister andre steder i landet, men vi vurderer markedet som såpass modent i Troms at vi tør satse på en person. Da vil vi være mer konkurransedyktige siden vi får mindre grad av reisekostnader inn i oppdragene.

Oppdragene der vi trenger deg er innen havneprosjekter, samferdsel, trafikkplanlegging mm. Du vil kunne være med å skape stillingsomfanget, og selv om du vil være alene med spesialkompetanse her i Tromsø så er det mange personer som du vil bli knyttet opp mot ellers i landet hvor vi har cirka 25 ulike kontorlokasjoner. Som nevnt er det primært Tromsø som vil være ditt marked, men det kan absolutt bli aktuelt eller i Nord-Norge også. Dessuten over i nordlige Sverige og Finland innen samferdsel og mineralindustri.

Vi flyttet 20. juni inn i nye tidsmessige lokaler i 4. etasje i de tnye Wito-kvartalet. Her er vi midt i byen med flott utsikt i delvis åpent landskap og cellekontorer. Vi som er her i dag trives godt sammen, noe vi legger stor vekt på og ser viktigheten av. Vi ønsker å bli flere og å få flere fagfelt inn enn dagens byggeteknikk, arealplanlegging, infrastruktur og forretningsutvikling.

 

Om mulighetene hos oss
Vi kan love deg mange interessante arbeidsoppgaver, ofte med stor samfunnsmessig betydning. I tillegg tilbyr vi alle medarbeidere personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy. I Rambøll har vi et stort og godt miljø innenfor vegplanlegging. Det arrangeres nettverksmøter med jevne mellomrom og det legges vekt på erfaringsutveksling.

Rambøll har gode sosiale ordninger for sine ansatte, og kan tilby konkurransedyktige betingelser. I tillegg vil vi fremheve vårt gode, sosiale miljø på kontoret i Tromsø.

 

Om deg
Vi ønsker oss dyktige og engasjerte medarbeidere. Av utdanning ønsker vi minst noe på bachelornivå. Det er spennende om du har tatt utdanningen utenlands, og vi ser det som en fordel hvis det er en del av en ingeniørutdanning. 
Vi ønsker deg velkommen som søker, og vil gjerne høre fra deg så snart som mulig!

 

Kontakt:
Arktisk direktør Nils Arne Johnsen, mobil 975 93 858
Avdelingsleder Nils Tokheim, 900 25 696

Vis flere stillinger: