Garasjer for røslige kjøretøy

Optimera har utviklet garasjemodellene Idun og Brage for kunder med røslige kjøretøy.

Eiere av større nyttekjøretøyer og landbruksmaskiner har måttet bla over garasjeannonser fordi garasjene har vært designet for privatmarkedet. Behovet har ikke vært mindre av den grunn. Det har Optimera tatt konsekvensen av ved å lansere to garasjer for gårdbrukere og andre med røsligere kjøretøy enn villa-eiere.

Nytt av året er garasjemodellene Idun og Brage. Idun er designet etter inspirasjon av de velkjente og kjære, norske driftsbygningene som ofte er rød- og hvitmalte. Brage har et enklere, mer funksjonalistisk og nøytralt design.

Montérs garasjeserie har fått et solid fotfeste i garasjemarkedet. Montér Garasjen er bygd rundt mer enn bare konkurransedyktige priser. Garasjekunden kan selv sjonglere med garasjetyper og materialvalg på Montérs garasjekalkulator på internett og utforme favorittgarasjen sin helt frem til ferdige tegninger.

– Vi kunne hatt en ”bestill”-knapp på kalkulatoren. Men vi ønsker at garasjebyggeren skal få kvalitetssikret planene sine hos selvbyggerservice i et av våre 85 byggevarehus. Derfor skjer den endelige bestillingen der, sier Pål Erichsen som er kategorisjef for trelast og plater i Optimera.

– Garasjekalkulatoren gjør det mulig å prøve seg frem med forskjellige garasjeporter, dører, vinduer og andre detaljer. Dessuten kommer maling som kjent i alle farger. Det gjør Idun og Brage til aktuelle valg for folk som ønsker ekstra plass enten det handler om en hobby, nyttekjøretøy eller landbruksmaskiner, avslutter Erichsen.