Divisjonssjef / Prosjektdirektør

Fremtiden er på skinner.
Baneservice leverer maskin- og entreprenørtjenester til jernbanerelatert virksomhet i Skandinavia. Selskapet bygger og vedlikeholder spor, kontaktlednings-, signal- og teleanlegg. Omsetningen for konsernet i 2012 var på NOK 585 mill.
Baneservice eies av Samferdselsdepartementet og har om lag 340 ansatte. Hovedkontoret ligger på Lysaker.

FirmaBaneservice AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Jernbanen har et viktig bidrag i å løse transportutfordringer på en effektiv og miljøvennlig måte og har stor oppmerksomhet i Norge og Europa. Vi forventer økt satsning i årene fremover og ønsker å styrke vår kapasitet og kompetanse ved ansettelse av en ny divisjonssjef / prosjektdirektør.

Som divisjonssjef vil du få ansvar for egen prosjektportefølje og ha prosjektledere rapporterende til deg, og en viktig oppgave er å legge til rette for god prosjektstyring og -gjennomføring.

Stillingen rapporterer til administrerende direktør og inngår i selskapets ledergruppe. Det er viktig at du engasjerer deg utover eget ansvarsområde og bidrar i utviklingen av Baneservice.

Aktuelle kandidater har høyere teknisk utdanning, prosjekterfaring fra
entreprenørvirksomhet og erfaring med kundekontakt og avtaleinngåelse.
Du har god markedsforståelse og er vant til å operere i et konkurranseutsatt marked.

Vi ser etter en samlende og gjennomføringssterk leder som har kontinuerlig fokus på utviklings- og forbedringsarbeid. Vi forutsetter at du er en god relasjonsbygger internt og eksternt.

Baneservice AS søker også prosjektledere, og vi mottar gjerne søknader og henvendelser til disse stillingene også.

For nærmere informasjon, kontakt Bente A Paulsrud, Delphi Consulting AS, tlf. 23 33 27 70 eller adm. direktør Ingvild Storås, Baneservice AS, tlf. 906 54 390.

Søknad merket 55222 sendes delphi@delphi-consulting.no. Alle søknader og henvendelser behandles om ønskelig konfidensielt inntil annet er avtalt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver

 

Executive search - Lederutvelgelse • Delphi Consulting AS, Fridtjof Nansens vei 17, 0369 Oslo, tlf. 23 33 27 70, www.delphi-consulting.no

Vis flere stillinger: