Sivilingeniør/ingeniør - Kongsberg

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2500 medarbeidere og en omsetning på cirka 3,5 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Oslo, Bergen, Stavanger, Hammerfest, Kongsberg, Orkanger, Bodø, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå, Murmansk (Russland) og Szczecin (Polen).

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaReinertsen AS Engineering
FylkeBuskerud
StedKongsberg
Søknadsfrist15.08.2013

Et av Nordens største ingeniørmiljø åpner kontor i Kongsberg

 

Divisjon Engineering Arkitekt Land er en sentral del av REINERTSENs landbaserte virksomhet. Vi søker nå prosjekterende sivilingeniører og ingeniører med seniorkompetanse innen både rådgivning bygg og rådgivning samferdsel til vårt nye kontor i Kongsberg.

Vår nyetablerte avdeling i Kongsberg blir en viktig del av divisjon Engineering Arkitekt Land, hvor det jobbes det tverrfaglig i hele verdikjeden fra idéfase, skisseprosjekt, forprosjekt, detaljprosjekt, entrepriser og forvaltning, til drift, vedlikehold og riving. Divisjonen består av 170 rådgivende ingeniører med tilhørighet i Trondheim, Oslo, Bergen og nå også Kongsberg. Divisjonen samarbeider også tett med våre fire avdelinger i Sverige.

 Når vi nå etablerer oss i Kongsberg har vi klare ambisjoner om å vokse i denne delen av markedet, og søker derfor både den kompetansen og det lokale marked et kontor i Kongsberg kan gi oss. Vi arbeider med prosjekterende rådgivning for alle typer bygg, industri, veg, jernbane, samt ulike typer energiløsninger som passivhus og vindkraft.

Vi ønsker nå å ansette prosjekterende fagledere og rådgivende sivilingeniører/ingeniører med seniorkompetanse innenfor prosjektering med hovedfokus på ett av følgende fagområder;

 

    * Bygg (RIB, RIV, RIE, RIAku, RIG, RIBr)

    * Samferdsel (VA, veg og spor, samferdselskonstruksjoner)

 

Vi skal bygge opp et slagkraftig team på vårt nye kontor i Kongsberg og søker i den anledning etter solide, handlekraftige og kompetente rådgivende fagledere og rådgivende sivilingeniører/ingeniører. De vi søker må være på seniornivå innen prosjekterende bygg og prosjekterende samferdsel. Det er viktig at du er motivert for arbeid i større prosjekter og i vårt tverrfaglige kompetansemiljø er det en forutsetning at du er samarbeidsvillig og initiativrik. Den rette kandidaten behersker et skandinavisk språk.

 

I REINERTSEN AS vil du få være med å sette preg på egen arbeidsplass. Du vil få kontinuerlig utvikling av egen kompetanse og karriere gjennom deltagelse i utfordrende prosjekter. Hos oss er det et mål at den enkelte medarbeider gradvis får mer ansvar og nye utfordringer. Vi har spennende, givende og karrierebyggende prosjekter som gjør jobben spennende fra første dag.

 

 

 Vi tilbyr:

     * Mulighet til å jobbe både faglig og strategisk i en spennende oppbyggingsfase.

    * Karrierebyggende utviklingsmuligheter og oppfølging i en stor ingeniørbedrift.

    * Stor påvirkning og medvirkning i strategiske beslutningsprosesser.

    * Veletablert og solid konsern med gode støttefunksjoner og kvalitetssystem.

    * Utviklingsmuligheter i et stort konsern med mange markedsområder.

    * Kunnskapsintensivt og unikt fagmiljø.

    * Veldig godt arbeidsmiljø med positive medarbeidere.

    * Konkurransedyktige betingelser.

    * Et dynamisk og stimulerende arbeidsmiljø i fine lokaler.

    * Aktivt bedriftsidrettslag.

    * Svært god pensjons- og forsikringsordning.

   

 

Søk stilling og ytterligere informasjon på; www.reinertsen.no evt. via direktelink:

https://reinertsen.easycruit.com/vacancy/application/960161/98757?channel=bygg_no&iso=no

 

Eller ta direkte kontakt med avd.leder Kongsberg Erlend Jensen på e-post: erlend.jensen@reinertsen.no eller telefon 905 29 066.

Vis flere stillinger: