På hagefest hos USA-ambassadøren

Hvert år arrangererer den amerikanske ambassadøren i Norge en gedigen hagefest for å feire USAs uavhengiget. Hage.no deltok i festlighetene sammen med 1900 andre gjester i prakthagen. (Bildekarusell)

Den amerikanske ambassadøren holder hus i ærverdige Villa Otium på Frogner i Oslo. Dette er en prakteiendom på over 13 mål, hvor den parkmessige hagen alene utgjør ca 12 mål.

Hagen brukes ofte til representasjon og sammenkomster, og høydepunktet hvert år er 4. juli-feiringen. I år var denne lagt til 19 juni, og hage.no var også invitert.

Gjester fra inn- og utland fikk nyte godt av amerikansk gjestfrihet i det flotte hageanlegget. Det ble servert mat og drikke av velkjent amerikansk merke, og gjestene hygget seg i det stilfulle, men likevel uformelle selskapet.

Ambassadør Barry White og hans kone Eleanor er nå inne avsluttende fase av sitt opphold i Norge, og årets hagefest er derfor den siste hvor de er vertskap.

Skuespiller og regissør Liv Ullmann og Statoil-sjef Helge Lund (som ikke kunne være tilstede) ble tildelt utmerkelsen «Ambassador's Award».

I tillegg var det underholdning med storband, kor og sangere.

Se hage.no's bildekarusell fra hagefesten under.