Boligpartner AS kjøper Sagabo

Sagabo og Sagabo Eiendom i Rogaland selges til BoligPartner AS, som med dette strategiske oppkjøpet gjør sin entré på boligmarkedet i Rogaland.

Sagabo på Bryne har bygd boliger i mer enn 15 år.

– BoligPartner har en unik bransjekompetanse og evne til å utvikle både boliger og egne medarbeidere. At Sagaboselskapene nå selges til BoligPartner, vil sikre en fortsatt videreutvikling og daglig drift av Sagabo i tiden fremover, sier Geir Oppedal, som har vært daglig leder av Sagabo siden oppstarten i 1997.

BoligPartner AS er svært godt fornøyd med å tilknytte seg Sagabo og ser dette som starten på en langvarig satsning i Rogalandsregionen.

– BoligPartner har ikke vært representert med egne kontorer i Rogaland tidligere. På tross av dette har vi hatt en rekke forespørsler om våre hustyper i dette området, sier administrerende direktør i BoligPartner, Gunnar Wedvik.

– Når vi nå ser at interessen for våre hustyper i regionen har økt gjennom hele 2013, vil vi gjennom Sagabo kunne tilby huskjøpere BoligPartner-hus på Jæren. Sagabo har også en god tomteportefølje som vil være et godt fundament for økt satsning, sier Wedvik.

Flere hundre henvendelser etter BoligPartners hus i Rogaland så langt i år, er årsaken til at BoligPartner nå velger å etablere et eget regionskontor i Sandnes.

– Vi ønsker å satse tungt i regionen med håp om å innta en sterk posisjon. Vi vil straks etablere oss med egne ansatte, og Terje Brakstad er ansatt som regionsdirektør. Han vil få ansvaret med å utvikle organisasjonen og ditto salgskontorer og ha ansvar for strategiske tomtekjøp – i tillegg til å knytte til seg dyktige håndverksfirmaer som kan bygge BoligPartner-hus i regionen, sier Wedvik.

Terje Brakstad har mangeårig erfaring fra bransjen og har jobbet i både Hetlandhus, Block Wathne. Han har også jobbet med oppbygningen av liknede virksomheter, senest som administrerende direktør for Partner Tre AS og Partner Tre Invest AS.