Støy- og akustikkingeniører

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer og tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Selskapet er organisert i 5 divisjoner - plan og analyse, arkitektur og landskap, bygg og installasjoner, samferdsel og infrastruktur i tillegg til vann og miljø. Fordelt på 23 kontorer har de ca 730 ansatte som lærer av hverandre, utvikler seg og opplever arbeidsdagen sin som morsom. Arbeidsmiljøet får frem det beste i dem og skaper en arbeidsglede og et overskudd som gir lønnsomhet.

FirmaAsplan Viak AS via Academic Work
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfristsnarest/fortløpende

Har du interesse for støy og akustikk og ser etter en arbeidsplass som ivaretar sine ansatte?

 

VI TRENGER STØY OG AKUSTIKK INGENIØRER


Som støy- og akustikkingeniør vil du være lokalisert ved kontoret i Sandvika. Din arbeidshverdag vil være varierende og du vil jobbe tett med de andre i gruppen for Støy og Akustikk. Du vil jobbe prosjektrelatert med både små og større prosjekter av ulik kompleksitet. Typiske arbeidsoppgaver vil innebære befaringer, analyser rapportskriving, beregninger, simuleringer, måling ute i felt og møter med oppdragsgiver og prosjektgrupper. Du vil oppleve gode utviklingsmuligheter, med nødvendige kurs og egenopplæring.

 

VI SØKER DEG SOM

-Har universitets- eller høgskoleutdannelse på bachelor- eller masternivå innen støy og akustikk og med gode akademiske resultater 
-Snakker og skriver norsk, men også er komfortabel med å benytte engelsk i jobbsammenheng 
-Har analytiske evner 

Som person tenker du gjerne utenfor boksen og bidrar med nye ideer. Det å se en sammenheng og prioritere riktig er naturlig for deg og du liker å jobbe med komplekse problemstillinger. Et godt samarbeid er viktig for deg og du bidrar ved å lytte og kommunisere på en god måte. 


ASPLAN VIAK TILBYR 
-Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver 
-Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk 
-Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser 
-Gode pensjons- og forsikringsordninger 
-Fleksibel arbeidstid 
-Årlige studieturer 

Vi ser frem til å motta din søknad og CV via teknologi@academicwork.no (Merkes CN5787) eller FINN.no:

 

Spørsmål om stillingen? Kontakt

Cecilie Nøring

Consultant Manager

Vis flere stillinger: